bamboozled23
Kilopat
Arkadaşlar Legion 5 laptopu servise toplam 3. gönderişim. İlk gönderişim olan geçen sene eylül ayında ısınma sorunundan kaynaklı göndermiştim ve ısı bloğu değişip (fanlar bakır borular) tamir edilip tarafıma gönderilmişti ve sorunum çözülmüştü. Aynı ısınma sorunlarını bu sene yine eylül ayında yaşamaya başladım. İşlemci boşta 70- 80 derecelerde yükte 103 derece ekran kartı yükte 87 derece oluyor. Ve 130 watt olan ekran kartım darboğaz yaparak 50 60 watt çalışıyor. Bu sene ürünü ilk gönderişimde termal macun değişikliği ve fan temizliği yapılarak gerekli kontroller sağlanarak tarafıma gönderildi dendi. Ürünü teslim aldığımda fan kablosunu takmadan göndermişler gerekli kontroller kısmı yapıldı kısmı tümüyle yalan ve ısınma sorunum da çözülmemişti. Tekrar gönderdim üzerinden 11 gün geçti ve bana ürünün sıcaklık değerleri standart olması gerektiği gibi anormal bir durum yok diyerek bugün geri kargolamışlar. Adamlara diyorum ki madem normal geçen sene gönderdiğimde bu sıcaklık değerlerinden dolayı niye parça değişti? Ayrıca normallik bir durum yok kime sorsam sıkıntı var der sıcaklık değerlerini görsel olarak ekliyorum aşağı. Yani bu konuda ne yapabilirim bana yardımcı olun yol gösterin cidden bunaldım. Ayrıca servislerinde bir kişi bilgisayarıma bağlanıp kontrol ettiğinde FurMark testi yapıp kendi anormallik olduğunu söylemişti ne yapmaya çalışıyorlar cidden anlamadım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.