Lenovo T470p alınır mı?

Ester Han

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda Lenovo T470p almayı düşünüyorum. Alacağım cihaz kozmetik olarak kusursuz ve sadece iş bilgisayarı olarak kullanılmış. Zaten tanıdık aracılığıyla alacağım. 4000 liraya bu bilgisayar alınır mı? İntte takılayım ama CS:GO gibi oyunları oynarkende üzmesin istiyorum. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

Merhaba yakın zamanda Lenovo T470p almayı düşünüyorum. Alacağım cihaz kozmetik olarak kusursuz ve sadece iş bilgisayarı olarak kullanılmış. Zaten tanıdık aracılığıyla alacağım. 4000 liraya bu bilgisayar alınır mı? İntte takılayım ama CS:GO gibi oyunları oynarkende üzmesin istiyorum. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

4000 TL'ye alacaginiz bir laptopun uzmemesini beklememelisiniz.

Yanlış bilgi. O laptop icin iyi bir fiyat fakat test yapip alin. İsinma sorunu bas agritabiliyor.

Yanlış bilgi. O laptop icin iyi bir fiyat fakat test yapip alin. İsinma sorunu bas agritabiliyor.
Bilgisayarı bir gün kullanma fırsatım oldu pek ısınma vs yapmıyordu gayet seri ve hızlı bır şekilde çalışıyordu. Oyun oynama fırsatım olmadığı için tereddüte düştüm. Teşekkür ederim cevabın için

O fiyata gayet iyi bir laptop bence almalısınız.

O fiyata gayet iyi bir laptop bence almalısınız.
cevaplarınız için teşekkür ederim 1-2 ay bir zamanda laptopu alıcağım.Alınca fotoğraflarını paylaşacağım.

cevaplarınız için teşekkür ederim 1-2 ay bir zamanda laptopu alıcağım.Alınca fotoğraflarını paylaşacağım.
Asus Rog Strix G15 3050ti 1tb ssd versiyonunu aldım harkese yardımları için teşekkür ederim <3

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-03-02 saat 22.16.46.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-03-02 saat 22.16.46.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı