Yeni alınan bilgisayarda normal Windows 11'e nasıl geçilir?

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 112

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram
Meslek
Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi
Yeni bilgisayar aldım, Windows 11 Pro ile geldi ancak Windows'a hiç benzemiyor, ekran görüntüsü de koyacağım. Bu sürümden yenisine nasıl geçeceğim?

1765240755164.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'e benzemiyordan kastın ne sadece alt paneli sol alta ayarlamış normalde ortada oluyor.

İmleç farklı panel farklı daha performans modu gibi bir şeyler var onu anlayamadım ayarlardan düz format atsam düzelir mi? Ayrıca bunlarda lisans oluyor mu biliyor musun?

Sorun tam olarak ne, anlayamadım. Windows 11 işte bu.

Görev çubuğu hizalamasını Orta yapın.
Ekran görüntüsü 2025-12-08 215509.png

Arama alanının görünmesi için Ara seçeneğini Arama kutusu olarak değiştirin.
1765220384146.png

İmlecinizi buradan ayarlayın:
1765220315496.png

Sorun tam olarak ne, anlayamadım. Windows 11 işte bu.

Görev çubuğu hizalamasını orta yapın.
Eki Görüntüle 2618376

Arama alanının görünmesi için ara seçeneğini arama kutusu olarak değiştirin.
Eki Görüntüle 2618379

İmlecinizi buradan ayarlayın:
Eki Görüntüle 2618377

Sanırsam sistem unlostun diye performans ayarlarıyla gelmiş o yüzden böyle inanın fotoğraftaki gibi değil çok farklı.

Format atıyorum bakalım ne olacak.

Windows’un ISO’sunu editleyerek bazı ayarlar vs. değiştirmiş olabilirler. Sıfırlamayı deneyebilirsiniz; belki işe yarar.

Yeni bilgisayar aldım, Windows 11 Pro ile geldi ancak Windows'a hiç benzemiyor, ekran görüntüsü de koyacağım. Bu sürümden yenisine nasıl geçeceğim?

Eki Görüntüle 2618364
Hocam çoğu ayarlar kapatılmış denetim masasına Performans yazsanız Sistem altında bazı ayarlar var onları "En iyi görünüm için ayarla" işaretleyerek normal haline bir de görev çubuğunu kişiselleştirerek yapabilirdiniz.

@Menemen54 @lostchanceee bu arkadaşların dedikleri doğru format atınca cillop oldu bir daha da unlost PC almayacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı