Lenovo Thinkpad vs ThinkBook

Thinkpad L14 ile bunun arasında kaldım açıkçası araştırmalarım devam ediyor, teşekkür ederim.

Ben çok bakmıştım, bildiğimi aktarayım.

Özellik farkı yok, malzeme farkı var tabii ki Thinkpad daha profesyonel, iş ortamı taşınabilirlik amaçlı tasarlanmış bir yapıda.
Thinkbook daha çok ev kullanıcısı, çok hareket ettirmeyen kişiler için (standart laptop yapısının bir tık daha iyi hali) gene genelgeçer laptoplardan kaliteli malzemesi.

Arada ekran farkı var, biri 14" biri 15.6" ve 1000TL fiyat farkı var.

Ben eşimin temiz kullanacağını, taşırken ederken çok yormayacağını ve çok taşımayacağını düşünerek thinkbook tercih ettim, 15.6" olması da daha avantajlıydı. 1000TL de daha ucuza almış oldum.

Kullanım tipinize göre seçebilirsiniz.

Ben çok bakmıştım, bildiğimi aktarayım.

Özellik farkı yok, malzeme farkı var tabii ki Thinkpad daha profesyonel, iş ortamı taşınabilirlik amaçlı tasarlanmış bir yapıda.
ThinkBook daha çok ev kullanıcısı, çok hareket ettirmeyen kişiler için (standart laptop yapısının bir tık daha iyi hali) gene genelgeçer laptoplardan kaliteli malzemesi.

Arada ekran farkı var, biri 14" biri 15.6" ve 1000TL fiyat farkı var.

Ben eşimin temiz kullanacağını, taşırken ederken çok yormayacağını ve çok taşımayacağını düşünerek ThinkBook tercih ettim, 15.6" olması da daha avantajlıydı. 1000TL de daha ucuza almış oldum.

Kullanım tipinize göre seçebilirsiniz.

Panel kaliteleri aynı mı?

Thinkbook modelini aldım, gerçekten çok memnun kaldım 1 hafta 10 günde. Aşırı hafif, kullanışlı ve teknolojik bir bilgisayar.
Muadilleri (işlemci/ekran kartı bazında) 300-500 TL daha ucuzdur ama teknoloji satın aldığınızı düşünürseniz Lenovo Thinkbook serisini önermekteyim.
Eşime, Thinkbook 15 Gen2 4500U işlemcili versiyonunu aldım, dün akşamda kuzenime 4700U işlemcili versiyonunu sipariş verdim.
IPS Ekran müthiş görünüm, çok hafif, wifi 6 ve parmak izi ile kişisel kullanım için aşırı ideal bir makine olduğunu düşünüyorum. Memnun kaldım, tavsiye ederim.
Merhaba 1 seneyi geçmiş olumlu olumsuz uzun kullanımda ne gibi tecrübeniz oldu. Thinkpad ile ThinkBook arasındayım bende.

Merhaba 1 seneyi geçmiş olumlu olumsuz uzun kullanımda ne gibi tecrübeniz oldu. Thinkpad ile ThinkBook arasındayım bende.

Merhaba öncelikle kullanım amacınız önemli, eşim için almıştım. Kendisi öğretmen ve genellikle çok taşımaz ve standart bir kullanıcıdır.

İş yerimde Thinkpad kullanan birisi olarak, Thinkbook ev kullanıcıları için önerebileceğim bir ürün.
Sadece kasa yapısı farklı, thinkpad biraz daha sağlam bir ürün taşıma ufak tefek darbelerde çok daha dayanıklı fakat aynı şeyi Thinkbook için söyleyemem, o güveni vermiyor.

1 yıllık kullanıma karşılık ise, normal bir laptop alacağıma kesinlikle Thinkbook alırım.
Stabil, teknolojik ve zarif yapısı var.
Servis tecrübeside edinmiş oldum (ana kart yandı, 1 hafta içerisinde değişip geri verdiler.)
Lenovo ve Thinkbook standart kullanım için kesinlikle önereceğim bir üründür.

Merhaba öncelikle kullanım amacınız önemli, eşim için almıştım. Kendisi öğretmen ve genellikle çok taşımaz ve standart bir kullanıcıdır.

İş yerimde Thinkpad kullanan birisi olarak, Thinkbook ev kullanıcıları için önerebileceğim bir ürün.
Sadece kasa yapısı farklı, thinkpad biraz daha sağlam bir ürün taşıma ufak tefek darbelerde çok daha dayanıklı fakat aynı şeyi Thinkbook için söyleyemem, o güveni vermiyor.

1 yıllık kullanıma karşılık ise, normal bir laptop alacağıma kesinlikle Thinkbook alırım.
Stabil, teknolojik ve zarif yapısı var.
Servis tecrübeside edinmiş oldum (ana kart yandı, 1 hafta içerisinde değişip geri verdiler.)
Lenovo ve Thinkbook standart kullanım için kesinlikle önereceğim bir üründür.
Geri dönüş için teşekkürler bende thinbook tasarım olarak daha çok beğendim. Ancak bataryası çok düşük gibi geliyor bana araştırdığım kadarı ile. Birde tuşlar ses çıkartıyor mu? Sessiz mi?

Geri dönüş için teşekkürler bende thinbook tasarım olarak daha çok beğendim. Ancak bataryası çok düşük gibi geliyor bana araştırdığım kadarı ile. Birde tuşlar ses çıkartıyor mu? Sessiz mi?

Uzun süreli bir kullanım deneyimim olmadı ama şarj veya ses konusunda herhangi bir rahatsızlık hissetmedim.
Asıl kullanıcısına sorduğumda oda bir sorun görmediğini belirtti, hatta baya memnun şuan kullanım durumundan.
Kısacası, ev kullanımı içinse kesinlikle book versiyonunu öneririm, f/p ürünü.
Daha profesyonel bir ortam içinse, thinkpad düşünülebilir.

Uzun süreli bir kullanım deneyimim olmadı ama şarj veya ses konusunda herhangi bir rahatsızlık hissetmedim.
Asıl kullanıcısına sorduğumda oda bir sorun görmediğini belirtti, hatta baya memnun şuan kullanım durumundan.
Kısacası, ev kullanımı içinse kesinlikle book versiyonunu öneririm, f/p ürünü.
Daha profesyonel bir ortam içinse, thinkpad düşünülebilir.
3-4 yıl olmuş yaşıyor olduğunuzu umarak ben de thinkpad alacağım bilgi aktarımı yapar mısınız acaba ? Batarya ömrü ne kadar kaldı, kaç saat dayanıyor Thinkbook mu thinkpad mı ilk gitti ? Ayrıca hayat çok hızlı geçiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı