Lenovo Thinkpad x250 Mojave Kurulumu

Şahin_35

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde Lenovo Thinkpad x250 model Windows 10 Pro kurulu bir Ultrabook var ve yanına macOS Mojave kurmak istiyorum. Cihazımın sistem özelliklerini aşağıda paylaşıyorum durumla ilgili tarafıma bilgilendirme yapmanızı rica ederim. Teşekkürler.
Cihaz Bilgileri;

• İşlemci: Intel Core i5-5200U 2.20 GHz
  • Bellek: 8GB DDR3
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 5500
  • Ekran Boyutu: 12,5"
  • Ekran Tipi: Full HD IPS
  • Ekran Çözünürlüğü: 1920 x 1080
  • Ses Kartı: Realtek HD Audio
  • Network Kartı: Intel Dual Band Wireless-AC 7265

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun bir aradan sonra merhaba, PC SSD ve HDD yükseltmesini yaptım SSD yi bölmeden tek parça halinde Windows 10 Pro kurulumu yaptım ve sıkıntısız çalışıyor. 2. işlem olarak HDD nin bir kısmını bölerek 2. işletim sistemi Linux kurdum onda da bil sıkıntı yok açılışta Grub dan seçerek istediğim sistemi Boot edebiliyorum. 3. işletim sistemi olarak macOS Mojave kurulumu içn yine HDD den bir kısım bölerek burada paylaşılanlara dikkat ederek işe başladım ama kurum sırasın da USB den Boot ettikten kısa bir süre sonra kurulum görseldeki satırda kalıyor. Biraz araştım ve yabancı forumlardan bir iki şey denedim ama ya ben beceremedim yada yanlış konuları inceledim şu an sonuç aynı. Ne yapabilirim?

İşlemi doğru yaptıysam her iki dosyada işe yaramadı CLOVEREFINEW.zip içerisindeki CLOVEREFINEW klasörünün içindeki dosyaları kopyaladım USB yi takınca CLOVER adında açılan USB nin içereisine kopyaladım ve dosyaları değiştir dedim. __MACOSX bu klasörle ilgili bir şey yapmadım. sonıyorum o klasör içindeki dosyalar MAC üzerin de kullanılıyor. hata ise şöyle oldu kurulum da yine siyah ekran da kaldı bir yerden sonra ekranın ortasın da bir uyarı çıktı ve yazıların bir kısmı kaydı yada makine diline döndü biraz bekledim ve bir Dk. ara ile imleç boş olarak bir alt satıra indi.

Son düzenleme:
Sanırım MEGA download işini hallettim, şimdilik iniyor.

Siyah ekrandaki yazıların tamamını sorunsuz takılmadan çok hızlı bir şekilde geçti ve PC yeniden başladı Lenovo yazısın da 5-6 sanıye bekledi macOS arayüzü gelecek gibi oluyor ama Windows açılıyor. Bir kaç defa denedim sonuç aynı ve şunu da denedim siyah ekrandaki yazılardan sonra yeniden başlıyorken Boot arayüzden USB'yi seçmek istedim ama USB görünmüyor

Sistemime uygun config dosyasına nereden ulaşıp nasıl anlayacağım? Rehber de gösterilen ayarların tamamı BIOS'da yok ama olanları ayarladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…