Lenovo Thinkpad x250 Mojave Kurulumu

Şahin_35

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde Lenovo Thinkpad x250 model Windows 10 Pro kurulu bir Ultrabook var ve yanına macOS Mojave kurmak istiyorum. Cihazımın sistem özelliklerini aşağıda paylaşıyorum durumla ilgili tarafıma bilgilendirme yapmanızı rica ederim. Teşekkürler.
Cihaz Bilgileri;

• İşlemci: Intel Core i5-5200U 2.20 GHz
  • Bellek: 8GB DDR3
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 5500
  • Ekran Boyutu: 12,5"
  • Ekran Tipi: Full HD IPS
  • Ekran Çözünürlüğü: 1920 x 1080
  • Ses Kartı: Realtek HD Audio
  • Network Kartı: Intel Dual Band Wireless-AC 7265

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç Kext kurmadım imaj ile gelen Clover dosyasını direk Efi ye kopyaladım. Mouse Winows'da sorunsuz çalışıyor Mojave de ise Mouse çalışmıyor, USB bellek çalışıyor okuyor yazıyor yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmajı USB ye kurduğum da oluşan Clover klasörünün olduğu gibi EFİ içerisine kopyalarım. Sonradan Kext kurulumu yapmadım. Yani imaj ile Clover içerisinde oluşan Kext lerin tamamını EFİ içerisine kopyalamış oldum. Ne Kext eksilttim ne de ekledim. Muhtemelen çakışma var. Ben eve geçince Kext lerin ekran görüntüsünü paylaşayım sorunun Kext lerdenmi olduğunu anlamak daha kolay olabilir.

Sent from my Mi A2 Lite using Technopat mobile app

Uygun SMBIOS nasıl bileceğim? Neye dikkat etmeliyim seçerken? Ben kurulum da otomatik seçili olan iMacPro 1.1 kullanıyorum sanırım.

İmaj ile USB Clover içerisinde oluşan Kext lerin ekran görüntüsü. Bu Kext ler şu an EFI Clover Kext için de. Bunların hanğilerine ihtiyacım var? Diğerlerini sileyim.

Bu arada mesaj #34 dediklerini aynen yaptım ama sonuç aynı USB bellek dışında bir şey çalışmıyor. SMBIOS seçeneklerinin çoğuna baktım iMac 16,1 i5 Broadwell seçtim en uygun o gibi geldi.

Son düzenleme:
Malesef durum yine aynı. Bu arada şunu farkettim kablolu başka bir Mouse taktım tabi çalışmadı ve alttaki Lazer ışığı yanmıyordu aynı Mouse Windows a takınca Lazer ışığı yanmakla beraber çalışıyor. Lazer ışığının yanmadığı Porta USB takınca çalışıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…