dhnasln27
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba, kısa süre önce aldığım laptopa temizlik yapmak istedim, içini açıp termal macun değiştirdim. Isı değeri sistem boşta 40 - 45 belki 50 derece farklılık göstermekte. Zula gibi GTA SA gibi düşük sistem gereksinimi olan oyunlarda sıcaklık 70 - 80 hatta bazen 90 bile olduğunu gördüm. Size bilgisayarımın özelliklerini yazayım.
Lenovo Thinkpad X260 özellikler;
Intel Core i5 6300u 2.4 GHz // çekirdek sayısı 2 iş parçacığı sayısı 4 | HD Graphics 520.
8 GB DDR4.
128 GB SSD.
Sonra tekrardan macunu yeniledim bu sefer daha az sürdüm yine aynı şekilde çalışıyordu.
İşlemci görüntüm şu şekilde.
Küçük tarafta termal macun yoktu, fanın demirinde de o tarafta küçük bir boşluk vardı. Daha önce de termal macun sürülmemiş gibi gözüküyordu. Bu yüzden dokunmadım.
Bu ise anakartımın fotoğrafı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Lenovo Thinkpad X260 özellikler;
Intel Core i5 6300u 2.4 GHz // çekirdek sayısı 2 iş parçacığı sayısı 4 | HD Graphics 520.
8 GB DDR4.
128 GB SSD.
Sonra tekrardan macunu yeniledim bu sefer daha az sürdüm yine aynı şekilde çalışıyordu.
İşlemci görüntüm şu şekilde.
Küçük tarafta termal macun yoktu, fanın demirinde de o tarafta küçük bir boşluk vardı. Daha önce de termal macun sürülmemiş gibi gözüküyordu. Bu yüzden dokunmadım.
Bu ise anakartımın fotoğrafı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: