Lenovo V15 82C7000TTx vs. Acer Aspire 3 A315-23

ROBUST'

Hectopat
Sevgili Technopat forum takipçileri, daha önce hiç laptop kullanmamış ve az buçuk bilgisayar donanımından anlayan biri olarak bu ikisi arasında kaldım Acer daha iyi gibi ama Lenovo marka olarak daha çok güven veriyor.(Ryzen 3 3250u ve Ryzen 5 3500U arasında çok fark yoksa Lenovo daha estetik duruyor Lenovo'yu düşünüyorum.) Fiyat olarak da Acer daha iyi bir seçenek olarak gözüküyor. Siz ne diyorsunuz dostlar? Önerilere açığım, en fazla 5000-5200 bandında olursa sevinirim.

Bahsettiğim laptoplar:

Vs.

-"Oyun oynamayacağım fakat güçlü olmasını istiyorum."
-Pil süresi önemli!

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden böyle mi dostum? Kullandın mı aynı laptopu veya böyle bir yazı video varsa gönderebilir misin?

20 serisi direk ısı borusu yok 40 serisine baksaniz daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pardon hocam hatam var 23'lerde ısı borulu olan 22'lerde yok.

20 serisi direk ısı borusu yok 40 serisine baksaniz daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pardon hocam hatam var 23'lerde ısı borulu olan 22'lerde yok.

Alınır mı yani hocam ? Ne diyorsun en son ?

Alınır bence fiyatı güzel. İkinci RAM'i eklemeyi unutmayın çok fark ettiriyor.
Teşekkürler dostum fakat acelesi yok ramin. :) Dostum az önce bunu buldum fiyat olarak çok iyi ve istediğim tüm özellikler mevcut ve daha güçlü nasıl sence ?

Teşekkürler dostum fakat acelesi yok RAM'in. :) dostum az önce bunu buldum fiyat olarak çok iyi ve istediğim tüm özellikler mevcut ve daha güçlü nasıl sence?

MX 330 çok daha güçlü bence yeni attıgınizi alin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı