Lenovo V15 82C7001NTx Windows 7 kaldırır mı?

Eğer Windows 10 kaldıramayacağı düşündüğünüzde Windows 7 yüklüyorsanız hayır, ben daha güçsüz işlemcili bir laptopa Windows 11 bile yüklemiştim. Windows 10 ya da bir Linux dağıtımı yüklemenizi öneririm.

pc windows 10 ama donma kasma gibi sorunlarçıkmaya başladı format attım geçmedi ssd taktırdım geçmedi o yüzeden win 7 kurmayı düşünüyorum

@SerdarT35

Eğer Windows 10 kaldıramayacağı düşündüğünüzde Windows 7 yüklüyorsanız hayır, ben daha güçsüz işlemcili bir laptopa Windows 11 bile yüklemiştim. Windows 10 ya da bir Linux dağıtımı yüklemenizi öneririm.
yani bi sıkıntı olur mu?????

Son düzenleme:
Birincisi cihazınız garantideyse kasa temizliği talep edeceksiniz, İkincisi SSD sağlık diski yapın okuma yazma düşebiliyor.
ssd taktıralı çok olmadı cihazı 2020 de aldım garantisi yok

hocam windows 7 driver sorunu vb sorun çıkarmı onu söyleyin lütfen

@767803

Son düzenleme:
Windows 7'nin UEFI destekli ISO'ları bazı sitelerde var (korsan yazılım paylaşılan Türk siteleri yani.) Sisteminizdeki parçaların sürüclerin tahminimce Windows 7 hali var ve kurarsanız sorun olmaz.

Çıkarır Windows 10'da kalabilirsiniz ya da Windows 8.1 kurabilirsiniz UEFI sistem sonuçta.

Hocam BIOS'u legacy e alıp Fastboot kapatılırsa sorun oluşmaz neden olmayacağını söylediniz. Ben güncel sistemimde sorunsuzca kullanabiliyordum hem dediğim gibi UEFI yamalı ISO kullanılırsa Windows 10'a taş çıkarırdı. (uygulama desteği kesilmese Windows 10'u katlayıp geçiyordu.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı