Lenovo V15 laptopta mikrofon çalışmıyor

steelgood

Decapat
Daha fazla  
Belirttiğim üzere Lenovo laptopumda mikrofon birden çalışmamaya başladı. YT'den izlediğim bütün yöntemleri denedim (mikrofon güncelleştirme izin verme vs.). Fakat hiçbiri işe yaramadı. Şaşırdığım nokta ise sadece ses kaydedici de mikrofon çalışıyor. Ses kaydedici de sesimi kaydediyor. Yardımcı olur musunuz? Çok ilginç bir vaka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok alakasız ancak eğer laptobunuz lenovo v15 g2 alc versiyonu ise anakartta bios çipin olduğu kısmın fotoğrafını atmanız mümkün mü? Lenovo v15 kullanıyorum bende ancak arıza oldu. Anakartın devrelerini görmeye ihtiyacım var. Ayrıca mikrafon sorununuzun nedeni lenovonun kendi uygulaması var muhtemelen orada kapalı.
Şansıma denk geldiniz. Eğer yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.

Belirttiğim üzere Lenovo laptopumda mikrofon birden çalışmamaya başladı. YT'den izlediğim bütün yöntemleri denedim (mikrofon güncelleştirme izin verme vs.). Fakat hiçbiri işe yaramadı. Şaşırdığım nokta ise sadece ses kaydedici de mikrofon çalışıyor. Ses kaydedici de sesimi kaydediyor. Yardımcı olur musunuz? Çok ilginç bir vaka.

Lenovo Vantage'den ayarlanıyor.

Hocam çok alakasız ancak eğer laptopunuz Lenovo V15 G2 ALC versiyonu ise anakartta BIOS çipin olduğu kısmın fotoğrafını atmanız mümkün mü? Lenovo V15 kullanıyorum bende ancak arıza oldu. Anakartın devrelerini görmeye ihtiyacım var. Ayrıca mikrofon sorununuzun nedeni Lenovo'nun kendi uygulaması var muhtemelen orada kapalı.
Şansıma denk geldiniz. Eğer yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim.

Maalesef donanım işlerinde amatörüm kusura bakmayın.

Maalesef donanım işlerinde amatörüm kusura bakmayın.

Hocam arkada ki vidaları söküp açtığınızda direkt gözüküyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da çok basit videosu var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı