Lenovo V155-15API alınır mı?

Almanca'dan İngilizce'ye çevirip okuyunca oldukça anlaşılır, Türkçe'ye çevirince berbat ediyor, ekran kesinlikle IPS değil, Artıları: cihaz sessiz, kasa kalitesi çok iyi, klavyesi kaliteli, performansı fiyatına göre oldukça yüksek... Eksileri: SD kart okuyucu yok, ekran fazla karanlık (206 nit), batarya ömrü ortalama

Bu laptobu az önce arkadaşıma aldım. 2940 TL . Umarım memnun kalır. Ekran normalde IPS diye yazıyor ama bazı yerlerde TN diyor.

Ekran IPS değil ve parlaklığı da düşük ama arkadaşınızın cihazın performansından oldukça memnun kalacağını garanti edebilirim

Bende bunu almayı düşünüyorum fakat internette bir şey bulamadım. Test edip fikir verecek yok mu?

Çok yeni bir laptop. O sebeple incelemesi yok. Ama muadillerine göre iyidir diye düşünüyorum.

Laptop gelince ekran, oyunlarda (LoL, CS:GO) küçük bir inceleme yazarsanız çok iyi olur. Ben de bu cihazı merak ediyorum. MX130 gibi kartlara 3500 4000 vermek yerine bu cihazı 3000 TL' ye almak çok iyi olur. Özellikle ekran hakkında bilgi verirseniz mutlu olurum.

Arkadaşıma aldığım için ayın 27-28'i gibi kurup incelemiş olurum diye tahmin ediyorum. Ben de bu laptobu çok merak ediyorum. Özellikle TDP'yi 45W yapınca performansını çok merak ediyorum.

Bu laptop'u bende almayı planlıyorum. M2 SSD desteği var mıdır ? Isınma durumu nedir ? İncelemeyi dört gözle bekliyoruz.

Bu laptop'u bende almayı planlıyorum. M2 SSD desteği var mıdır ? Isınma durumu nedir ? İncelemeyi dört gözle bekliyoruz.
SSD M2 olarak takılı geliyor büyük ihtimal, çoğu sitede öyle yazılmış.

Arkadaşıma aldığım için ayın 27-28'i gibi kurup incelemiş olurum diye tahmin ediyorum. Ben de bu laptobu çok merak ediyorum. Özellikle TDP'yi 45W yapınca performansını çok merak ediyorum.
TDP'yi 45W yapmak ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz? Bu konuda pek bilgim yok açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…