Lenovo V155-15API alınır mı?

Arkadaşlar ben de bunu almayı düşünüyorum fakat ekran panel tipinden emin olamadım. Bazı yerlerde IPS bazı yerlerde TN olduğu söyleniyor. Bilen biri aydınlatabilir mi? Ayrıca bu ürün hiç satış yapmıyor mu en ufak bir yorum bile yok alışveriş sitelerinde?

Almanca'dan İngilizce'ye çevirip okuyunca oldukça anlaşılır, Türkçe'ye çevirince berbat ediyor, ekran kesinlikle IPS değil, Artıları: cihaz sessiz, kasa kalitesi çok iyi, klavyesi kaliteli, performansı fiyatına göre oldukça yüksek... Eksileri: SD kart okuyucu yok, ekran fazla karanlık (206 nit), batarya ömrü ortalama
 
Laptop gelince ekran, oyunlarda (LoL, CS:GO) küçük bir inceleme yazarsanız çok iyi olur. Ben de bu cihazı merak ediyorum. MX130 gibi kartlara 3500 4000 vermek yerine bu cihazı 3000 TL' ye almak çok iyi olur. Özellikle ekran hakkında bilgi verirseniz mutlu olurum.
 
Arkadaşıma aldığım için ayın 27-28'i gibi kurup incelemiş olurum diye tahmin ediyorum. Ben de bu laptobu çok merak ediyorum. Özellikle TDP'yi 45W yapınca performansını çok merak ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı