Başarılı Kurulum Lenovo V310 15IKB 80T3 Sierra ve Mojave

Herkese merhaba;
Sierra işletim sistemini kurabiliyordum. 10 günlük denemenin sonunda Mojave'yi de kurabilirdim.

Donanıma Gelecek olursak;
  • Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.7GHz​
  • Memory: 8192MB RAM​
  • Intel(R) HD Graphics 620​
  • AMD Radeon (TM) 530​
  • Wi-Fi: Intel Dual Band Wireless AC 3165​

Sierra ile ilgili kısım;
Kurulan sürüm: Sierra, Appstore bütün güncellemelerini aldı.
Hemen kendi Clover dosyamı sizlerle paylaşıyorum doğrudan kurulum yapabilirsiniz.
Sierra Clover:
Lenovo V310-15IKB - Sierra.zip
Ben bu Clover dosyasını kendim için düzenleyip yaptım dilerseniz kullanabilirsiniz. Sesi, Etherneti kendisi tanıyor en azından benim cihazımda böyle. Ayrıca içindeki kext dosyaları şu an en güncel olanları.
Çalışan aksamlar;
Kamera, touchpad, klavye, ses giriş ve çıkışları, bluetooth, CD RW, batarya Simgesini gösteriyor yalnız boş diyor.
Dahili ekran kartının boyutu doğru çalışıyor daha önceden 8 MB vs yazıyordu o problem yok, Ethernet, uyku Problemi yok.

Çalışmayan aksamlar;
Wi-Fi, parlaklık, açıp kapama, harici AMD Radeon R5 530 2 GB.

Mojave ile ilgili kısım;

Kurulan sürüm: Mojave
Konuya ek olarak ben balenaEtcher programı yerine Win32 Disk Imager programını kullandım. USB dosyasını oluşturmam yaklaşık olarak 15 dakikamı aldım. Hemen laptopum ile entera bas kuruluma başla clover dosyamı paylaşıyorum.
Mojave Clover;
Lenovo V310-mojave.zip
Ben bu clover dosyasında bu laptop için Sesi, etherneti kendisi tanıyor. Ayrıca içindeki kext dosyaları şu an en güncel olanları. Yani tek tek kext aramınıza gerek yok.
Çalışan aksamlar;
Kamera, touchpad, klavye, ses giriş ve çıkışları, FN tuşları, bluetooth, CD RW, dahili ekran kartının boyutu doğru çalışıyor. Ethernet, yyku modu (kısmen).

Çalışmayan aksamlar;
Batarya göstergesi bir türlü yapamadım. Uyku modu (kısmen), Wi-Fi, harici AMD Radeon R5 530 2 GB.
Uyku Modu (Kısmen) ne demek?
Laptopu uyku moduna alınca problem yok çalışıyor. Lakin kapağı kapatınca reset atıyor.
Arkadaşlar pil yamalamayı bilmediğim için kurulumlarda batarya konusunda yardımcı olamadım kusura bakmayın öğrenirsem cloverları güncellerim. Lakin demelerimin sonucunda sürekli laptopu bozdum bilginize

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam hovam. V310 Lenovo modelinde donuyor ve kapanıyor diyorlar. Böyle bir sorun varmı sizde acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…