OpenCore Lenovo V330-15IKB macOS kurulumu

Tamam masaüstüne oluşturdum, şimdi nasıl üstüne yazacağım

Tamam masaüstüne oluşturdum, şimdi nasıl üstüne yazacağım.

Masüstünde ki Config'i açın. EFI/OC kısmındaki Config'i de açın. Masaüstü Config'inde ki device propties kısmına gelip "PCI 0x2"diye başlayan yamayı kopyalayım.
Sistemi boot ettiğimiz EFI'deki Config'in device propties kısmına kopyalayıp önceki yamayı silelim.

Yaptim, sistem acildi ancak HDMI da siyah ekranda kaliyor.

Bu şekilde HDMI tanıtmak zor fakat yine de deneyelim. Birkaç boot args'a bakacağım.
Bence en iyisi ugrasmayalim, belli ki ugrastiriyor. Tek calismayan touchpad ve hdmi olsun.

Bu arada bilgisayarda type c girisi de var ama hic denemedim kurdugumdan beri. Ona da bakarim

Deniyorum.

complete-modeset-framebuffers'ı hangi kısmın altına ekleyeceğim acaba? DeviceProperties diye düşündüm ancak orada da bir çok seçenek var.

device-id' nın olduğu kısma eklesem olur mu?

Son düzenleme:
Deniyorum.

Complete-modeset-framebuffers'ı hangi kısmın altına ekleyeceğim acaba? DeviceProperties diye düşündüm ancak orada da birçok seçenek var.

Device-ID'nın olduğu kısma eklesem olur mu?

En son işlem yaptığımız Config'i upload edin. Ben bilgasayardan sizin için düzenleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…