Aynen bu şekilde de yapabilirsiniz.Eki Görüntüle 1557802
Böyle yapsam olmaz mı?
Aynen bu şekilde de yapabilirsiniz.
Tamamdır sorun yok. İyi günlerŞu an dışarı çıkıyorum. 1-2 Saate dönerim o zaman bakarız size de uygunsa.
Tamamdır sorun yok. İyi günler
Tekrardan merhaba, touchpad için bir kext kurup yüklemiştim ancak şu anda sistem açılırken Apple logosunda kalıyor altındaki bar dahi gelmiyor. Ne yapmalıyım? Nasıl geriye alabilirim
Hangi kext?
Buradan Synaptics olanı seçtim çünkü bazı V330'lar da elan bazılarında Synaptics olarak geliyor bendeki Synaptics olandı bunu ekledim ve Config'i Sync yaptım ve bozuldu. Eğer ki EFI dosyasına erişebilirsem düzeltebilirim ancak sistem açılmadan nasıl yapacağım bilmiyorum.![]()
GitHub - VoodooI2C/VoodooI2C: Intel I2C controller and slave device drivers for macOS
Intel I2C controller and slave device drivers for macOS - VoodooI2C/VoodooI2Cgithub.com
Bu arada güç tuşuna bir kere basınca anında sistemi kapatıyor o ekrandayken.
Yapacağımız bir şey yoksa sıfırdan kuracağım. Sabah 10.30'da HDMI için kod eklemeden önce ICloud'a yedek atmıştım EFI'yi.
Nasıl yapacağım? Az önce usb 'yi taktım, belki düzelir diye ancak bir şey değişmedi.USB'den boot edebilirsiniz o EFI ile. Keşke Sync yapmasaydınız iki tane voodooinput olduğundan sisten açılmıyor.
Nasıl yapacağım? Az önce USB'yi taktım, belki düzelir diye ancak bir şey değişmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.