OpenCore Lenovo V330-15IKB macOS kurulumu

Aynen bu şekilde de yapabilirsiniz.

Tamamdır kaydettim yeniden başlatıp deneyeceğim.

Sistem açılırken RTC hatası yedik kafayı yiyeceğim.

Sanırım Config'i elle güncellediğim için o hata geldi ancak şu an yok. Sistem açılıyor. Apple logosundayız, HDMI'ı az önce denedim siyah ekran yok ancak ekran pembemsi oluyor. Onu da fixledik mi 10/10

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an dışarı çıkıyorum. 1-2 Saate dönerim o zaman bakarız size de uygunsa.
Tamamdır sorun yok. İyi günler

Tekrardan merhaba, touchpad için bir kext kurup yüklemiştim ancak şu anda sistem açılırken Apple logosunda kalıyor altındaki bar dahi gelmiyor. Ne yapmalıyım? Nasıl geriye alabilirim

Son düzenleme:
Buradan Synaptics olanı seçtim çünkü bazı V330'lar da ELAN bazılarında Synaptics olarak geliyor bendeki Synaptics olandı bunu ekledim ve configi sync yaptım ve bozuldu. Eğer ki EFI dosyasına erişebilirsem düzeltebilirim ancak sistem açılmadan nasıl yapacağım bilmiyorum.

Bu arada güç tuşuna bir kere basınca anında sistemi kapatıyor o ekrandayken.

Yapacağımız bir şey yoksa sıfırdan kuracağım. Sabah 10.30'da HDMI için kod eklemeden önce iCloud'a yedek atmıştım EFI'yi.

Son düzenleme:

USB'den boot edebilirsiniz o EFI ile. Keşke Sync yapmasaydınız iki tane voodooinput olduğundan sisten açılmıyor.

USB'den boot edebilirsiniz o EFI ile. Keşke Sync yapmasaydınız iki tane voodooinput olduğundan sisten açılmıyor.
Nasıl yapacağım? Az önce usb 'yi taktım, belki düzelir diye ancak bir şey değişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…