OpenCore Lenovo V330-15IKB macOS kurulumu

Tamamdır bununda desteği var. Kullanmak istediğiniz donanımı ve donanım bilgilerinide verirseniz EFI'de istediğiniz donanımların çalışmasını sağlarım.
Direkt olarak olabildiğince sorunsuz olması benim için önemli olan.

Intel core i5 - 8250U
Intel UHD 620 Graphics
8GB DDR4 - 2400Mhz Ram
Bunlar dışında hangi donanım bilgisine ihtiyacınız var acaba. Bu arada touchpad sanırım çalışmıyor, bi çok yerde öyle yazıyor da.
"alps alpine pointing device" modeli

İndirmeye başlıyorum, teşekkürler.

Evet touchpad bize sıkıntı çıkartabilir. Bir ihtimal DSDT ile çözeriz.

Rica ederim.

Tekrardan selam, imaj dosyası inmek üzere daha sonra belanaEtcher ile diske yazacağım. Bu adım sonrasında ya da öncesinde bir şey yapmalı mıyım?

Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. İmaj yazıldıktan sonra BIOS ayalarını yapıp paylaştığım EFI dosyasına OC EFI önceki EFI klasörünü silip atacaksınız.

Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. İmaj yazıldıktan sonra BIOS ayalarını yapıp paylaştığım EFI dosyasına OC EFI önceki EFI klasörünü silip atacaksınız.
Tamamdır hazır olunca tekrardan yazacağım. Teşekkür ederim

Şimdi imajı kurdum, flash bellek almaya gitmiştim. Bendeki eski olduğu için her neyse, o sebepten biraz uzun sürdü. Bana EFI dosyalarını atabilir misiniz? İnternetten aratınca genellikle Clover çıkıyorda ben sizin rehberliğinzde OpenCore kurmak istiyorum.

@Kleyn

Son düzenleme:
Öncellikle hoşgeldiniz. EFI dosyasının son kontrollerini sağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…