OpenCore Lenovo V330-15IKB macOS kurulumu

Evet kurulum adımını başarıyla geçtik. Bakalım daha da nelerle karşılacağız.
Şimdi disk izlencesinden bilgisayardaki diski silip burayı kurması için "Sil" dedim ancak başarısız olduğunu söyledi. APFS olarak ayarlamıştım disk biçimini.

Tekrar denedim ve oldu. Sorun yok

1667072710663.jpeg

Böyle bir şey yaşandı. F8 Esc basınca tepki de vermiyor.

Son düzenleme:
Şimdi disk izlencesinden bilgisayardaki diski silip burayı kurması için "Sil" dedim ancak başarısız olduğunu söyledi. APFS olarak ayarlamıştım disk biçimini.

Tekrar denedim ve oldu. Sorun yok

Eki Görüntüle 1557369

Böyle bir şey yaşandı. F8 Esc basınca tepki de vermiyor.
Siz herhalde sadece Windows bölümünü silmişsiniz. Windows'un EFI kalıntısı duruyor. Boot menüden opencore'a gelip MacOS Installer seçeceği ile devam edin.

Siz herhalde sadece Windows bölümünü silmişsiniz. Windows'un EFI kalıntısı duruyor. Boot menüden opencore'a gelip MacOS Installer seçeceği ile devam edin.
Herhangi bir tepki alabilsem, yapacağım ancak böyle kaldı. Bir şey yapmayınca da kendini kapatıyor tekrar açınca yine burası geliyor.

BIOS ayalarına girebiliyor musun? Lenovo cihazlarda bir tuş vardı sanki BIOS'a direkt girmek için.
Yok ne yazik ki. O tuş benim modelimde yok. harici klavye bağlayıp deneyeceğim bir de sizi bilgilendiririm

Harici klavye ile denedim oldu. BIOS'tan boot sıralamasında flash belleği de en yukarı aldım. Başka bir şey yapayım mı?

Yok ne yazik ki. O tuş benim modelimde yok. Harici klavye bağlayıp deneyeceğim bir de sizi bilgilendiririm

Harici klavye ile denedim oldu. BIOS'tan boot sıralamasında flash belleği de en yukarı aldım. Başka bir şey yapayım mı?

Hayır gerek yok. macOS Installer ile devam edin. Sonrasında Windows EFI'sini de sileriz.

Tamamdır şu anda devam ediyoruz, kendim işletim sistemi yazsam bu kadar gerilimli olmaz. Bu arada windowsun olduğu diski silmiştim sadece. Technopattaki kaynak videoyu da izliyorum da bi yandan orada da Recep hocam böyle yapmıştı.

Tamamdır şu anda devam ediyoruz, kendim işletim sistemi yazsam bu kadar gerilimli olmaz. Bu arada Windows'un olduğu diski silmiştim sadece. Technopat'taki kaynak videoyu da izliyorum da bir yandan orada da Recep hocam böyle yapmıştı.

Her kez ilk Hackintosh kurulumunda biraz heyacanlanmıştır :)

Su anda mr robottan cikma bir sahnede gibiyim. "Patched: ..." falan filan var.

"ramrod_display_set_granular_progress_forced: yüzdelik değer" 'ı yapıyor şuan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı