@Kleyn Hocam sizin paylaşacağınız imaj ne zaman yayımlanır?
Direkt olarak olabildiğince sorunsuz olması benim için önemli olan.Tamamdır bununda desteği var. Kullanmak istediğiniz donanımı ve donanım bilgilerinide verirseniz EFI'de istediğiniz donanımların çalışmasını sağlarım.
İndirmeye başlıyorum, teşekkürler.OpenCore: macOS Ventura 13.5 Intel & AMD Kurulum İmajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
Evet touchpad bize sıkıntı çıkartabilir. Bir ihtimal DSDT ile çözeriz.Direkt olarak olabildiğince sorunsuz olması benim için önemli olan.
Intel core i5 - 8250U
Intel UHD 620 Graphics
8GB DDR4 - 2400Mhz Ram
Bunlar dışında hangi donanım bilgisine ihtiyacınız var acaba. Bu arada touchpad sanırım çalışmıyor, bi çok yerde öyle yazıyor da.
"alps alpine pointing device" modeli
İndirmeye başlıyorum, teşekkürler.
Benim için çokta büyük bir sorun olmaz, çözebilirsekte güzel olur.Evet touchpad bize sıkıntı çıkartabilir. Bir ihtimal DSDT ile çözeriz.
Çok işime yarıyor. TeşekkürlerBenim için çokta büyük bir sorun olmaz, çözebilirsekte güzel olur.
Buradaki linkteki dosyalar işimize yarar mı acaba?![]()
GitHub - Sniki/Lenovo-V330-15IKB-Clover: Lenovo V330-15IKB (8th Generation) Kaby Lake - R
Lenovo V330-15IKB (8th Generation) Kaby Lake - R. Contribute to Sniki/Lenovo-V330-15IKB-Clover development by creating an account on GitHub.github.com
Rica ederim.Çok işime yarıyor. Teşekkürler![]()
Tekrardan selam, imaj dosyası inmek üzere daha sonra belanaEtcher ile diske yazacağım. Bu adım sonrasında yada öncesinde bir şey yapmalı mıyım?Çok işime yarıyor. Teşekkürler![]()
Rica ederim.
Tekrardan selam, imaj dosyası inmek üzere daha sonra belanaEtcher ile diske yazacağım. Bu adım sonrasında ya da öncesinde bir şey yapmalı mıyım?
Tamamdır hazır olunca tekrardan yazacağım. Teşekkür ederimHerhangi bir şey yapmanıza gerek yok. İmaj yazıldıktan sonra BIOS ayalarını yapıp paylaştığım EFI dosyasına OC EFI önceki EFI klasörünü silip atacaksınız.
Öncellikle hoşgeldiniz. EFI dosyasının son kontrollerini sağlıyorum.Tamamdır hazır olunca tekrardan yazacağım. Teşekkür ederim
Şimdi imajı kurdum, flash bellek almaya gitmiştim. Bendeki eski olduğu için her neyse, o sebepten biraz uzun sürdü. Bana EFI dosyalarını atabilir misiniz? İnternetten aratınca genellikle Clover çıkıyorda ben sizin rehberliğinzde OpenCore kurmak istiyorum.
@Kleyn
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.