Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #51 İzleme dörtgeni ayarını bulamadım tam olarak, Fare/izle. Dörtgeni mi?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #52 Shinoi dedi: İzleme dörtgeni ayarını bulamadım tam olarak, Fare/izle. dörtgeni mi? Genişletmek için tıkla... Sistem tercihleri ayarlarını paylaşabilir misin? Unutmuşum biraz. İzleme dörtgeni diye hatırlıyorum.
Shinoi dedi: İzleme dörtgeni ayarını bulamadım tam olarak, Fare/izle. dörtgeni mi? Genişletmek için tıkla... Sistem tercihleri ayarlarını paylaşabilir misin? Unutmuşum biraz. İzleme dörtgeni diye hatırlıyorum.
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #53 Şimdi OpenCore Configurator indirmem mi gerekiyor? Kleyn dedi: Sistem tercihleri ayarlarını paylaşabilir misin? Unutmuşum biraz. İzleme dörtgeni diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Tabi
Şimdi OpenCore Configurator indirmem mi gerekiyor? Kleyn dedi: Sistem tercihleri ayarlarını paylaşabilir misin? Unutmuşum biraz. İzleme dörtgeni diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Tabi
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #54 Shinoi dedi: Şimdi OpenCore Configurator indirmem mi gerekiyor? Tabi Genişletmek için tıkla... Aynen USB'siz boot için gerekli.
Shinoi dedi: Şimdi OpenCore Configurator indirmem mi gerekiyor? Tabi Genişletmek için tıkla... Aynen USB'siz boot için gerekli.
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #55 Bu arada scroll tuşunun tam tersi çalışmasını değiştirebiliyor muyuz? OpenCore Configurator açıldı, şimdi ne yapmalıyım
Bu arada scroll tuşunun tam tersi çalışmasını değiştirebiliyor muyuz? OpenCore Configurator açıldı, şimdi ne yapmalıyım
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #56 Shinoi dedi: Eki Görüntüle 1557495 Bu arada scroll tuşunun tam tersi çalışmasını değiştirebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Buradaki tiki kaldırın sorun çözülecektir.
Shinoi dedi: Eki Görüntüle 1557495 Bu arada scroll tuşunun tam tersi çalışmasını değiştirebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Buradaki tiki kaldırın sorun çözülecektir.
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #57 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradaki gibi "USB olmadan Boot" kısmındaki adımları uygulayabilir miyim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradaki gibi "USB olmadan Boot" kısmındaki adımları uygulayabilir miyim
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #58 Shinoi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradaki gibi "USB olmadan boot" kısmındaki adımları uygulayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aynen yeterli. Bir de Microsoft ve boot klasörlerini silin EFI içeresindeyse.
Shinoi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradaki gibi "USB olmadan boot" kısmındaki adımları uygulayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Aynen yeterli. Bir de Microsoft ve boot klasörlerini silin EFI içeresindeyse.
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #59 Kleyn dedi: Buradaki tiki kaldırın sorun çözülecektir. Eki Görüntüle 1557501 Genişletmek için tıkla... Yaptım teşekkürler Kleyn dedi: Aynen yeterli. Bir de Microsoft ve boot klasörlerini silin EFI içeresindeyse. Genişletmek için tıkla... Masaüstümdeki EFI dosyasına mı bakmalıyım
Kleyn dedi: Buradaki tiki kaldırın sorun çözülecektir. Eki Görüntüle 1557501 Genişletmek için tıkla... Yaptım teşekkürler Kleyn dedi: Aynen yeterli. Bir de Microsoft ve boot klasörlerini silin EFI içeresindeyse. Genişletmek için tıkla... Masaüstümdeki EFI dosyasına mı bakmalıyım
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #60 Shinoi dedi: Yaptım teşekkürler Masaüstümdeki EFI dosyasına mı bakmalıyım Genişletmek için tıkla... Hayır. Mount ettiğiniz EFI klasörü içinde o dosyalar olabilir.
Shinoi dedi: Yaptım teşekkürler Masaüstümdeki EFI dosyasına mı bakmalıyım Genişletmek için tıkla... Hayır. Mount ettiğiniz EFI klasörü içinde o dosyalar olabilir.