Eki Görüntüle 1557441
Kurulum tamalandı, yalnız ben telefondan çekerken bunu fark etmeden objeleri kopyalayarak atmışım![]()
AppleID 'mi burada kullanmamda sakınca var mıdır? iPad ve IPhone'umda da kullanıyorum.
HDMI çalışıyor mu bakınız. Sistem tercihleri/ İzleme dörtgeni kısmının ekran resmini atar mısınız?Tamamdır kuruyorum.
Kurulum tamamlandı, size resim de atacağım şuan iCloud'a upload ediyor.
Eki Görüntüle 1557467
Tamamdır HDMI kablo bulayım hemen, WiFi'a bağlamayı deneyeceğim şimdi. Normalde kablolu ile bağlıydım internet hızım kaybolmasın diye.HDMI çalışıyor mu bakınız. Sistem tercihleri/ İzleme dörtgeni kısmının ekran resmini atar mısınız?
Wi-Fi'da sıkıntısız çalışması gerekiyor. Gerçi Ventura'nın Wi-Fi kısmı sıkıntılı olabiliyor.Tamamdır HDMI kablo bulayım hemen, WiFi'a bağlamayı deneyeceğim şimdi. Normalde kablolu ile bağlıydım internet hızım kaybolmasın diye.
Ses çalışıyor mu bakınız.Wi-Fi çalıştı.
HDMI önemli ise çalıştırırız.HDMI tepki vermedi, siyah ekran oldu ama monitörüme yansımadı. Sesi denedikten sonra dediğiniz ayarın ekran görüntüsünü atacağım.
Ses çalışıyor, siri ile minik bir hasbihal ettim. Ekran parlaklığı ses ayarlama da çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.