Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #61 Tamamdır evet buldum ve siliyorum. Bios ayarlarımda OpenCore gözüküyor, bunu 1. sıraya alıyorum değil mi
Tamamdır evet buldum ve siliyorum. Bios ayarlarımda OpenCore gözüküyor, bunu 1. sıraya alıyorum değil mi
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #62 Shinoi dedi: Tamamdır evet buldum ve siliyorum. BIOS ayarlarımda OpenCore gözüküyor, bunu 1. sıraya alıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle olacak. Bende Apple ID için gerekeli düzenlemeleri yapayım configinizde.
Shinoi dedi: Tamamdır evet buldum ve siliyorum. BIOS ayarlarımda OpenCore gözüküyor, bunu 1. sıraya alıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle olacak. Bende Apple ID için gerekeli düzenlemeleri yapayım configinizde.
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #63 Sanırım mount kısmında hata yaptım o kısmı tekrardan yapacağım. OpenCore'u seçince açılmadı belleği taktım şu anda açılıyor (sanırım ). Siyah ekranda kaldı, bekliyorum.
Sanırım mount kısmında hata yaptım o kısmı tekrardan yapacağım. OpenCore'u seçince açılmadı belleği taktım şu anda açılıyor (sanırım ). Siyah ekranda kaldı, bekliyorum.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #64 Sistem açılırsa. Sistem Tercihleri-->Ağ-->Ethernet-->Gelişmiş...-->Donanım kısmının fotoğrafını paylaşır mısınız? Bir de hackintool'u indirip bu kısmın ekran resmini atar mısınız?
Sistem açılırsa. Sistem Tercihleri-->Ağ-->Ethernet-->Gelişmiş...-->Donanım kısmının fotoğrafını paylaşır mısınız? Bir de hackintool'u indirip bu kısmın ekran resmini atar mısınız?
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #65 4 dakikadır siyah ekranda ve bir tuşa basınca "bip" sesi çıkıyor.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #66 Shinoi dedi: 4 dakikadır siyah ekranda ve bir tuşa basınca "bip" sesi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran parlaklığı kısıkta o zaman şu an. Ekran parlaklığı arttırma kısayolu ile açmayı dener misiniz?
Shinoi dedi: 4 dakikadır siyah ekranda ve bir tuşa basınca "bip" sesi çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran parlaklığı kısıkta o zaman şu an. Ekran parlaklığı arttırma kısayolu ile açmayı dener misiniz?
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #67 Kısılıyor ve açılıyor fark ediliyor ancak ekrana gelen bir görüntü yok.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #68 Shinoi dedi: Kısılıyor ve açılıyor fark ediliyor ancak ekrana gelen bir görüntü yok. Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlatın.
Shinoi dedi: Kısılıyor ve açılıyor fark ediliyor ancak ekrana gelen bir görüntü yok. Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlatın.
Shinoi Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 305 30 Ekim 2022 #69 Yeniden başlattım bakalım yazılar akıyor daha sonra ekran gelir umarım ki. Yine aynı maalesef
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #70 Shinoi dedi: Yeniden başlattım bakalım yazılar akıyor daha sonra ekran gelir umarım ki. Yine aynı maalesef Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu takılı mı?
Shinoi dedi: Yeniden başlattım bakalım yazılar akıyor daha sonra ekran gelir umarım ki. Yine aynı maalesef Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu takılı mı?