Ben kendi hesapımı kullanıyorum kaç yıldır. Herhangi bir sıkıntısı görmedim.Tamamdır yapıyorum.
Yaptım, yeniden başlatıyorum.
Kendi hep kullandığım appleID ile giriş yapıyorum, herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi? Hesabın engellenmesi vs. Hackintosh olduğu için merak ediyorum.
@Kleyn
iMessage ve FaceTime'ı deneyin. HDMI'ı ben buradan halletmem zor. Size rehber atacağım o rehbere göre ilerleyin.Tamamdır kendi hesabım ile giriş yaptım. Şu anda yapmamız gereken başka bir şey kaldı mı? HDMI'ı yeni config'te hallettiniz mi?
Deniyorum hemen.iMessage ve FaceTime'ı deneyin. HDMI'ı ben buradan halletmem zor. Size rehber atacağım o rehbere göre ilerleyin.
Bu ses mi?Deniyorum hemen.
Bu arada PC'yi açarken binadaki herkesi uyandıracak bir bip sesi çıkıyorOnu deaktif edebiliyor muyuz acaba?
Videoya alabilme şansınız var mı?Yok, bu boot yada bios hatalarında ram sorunu vs olunca bir uyarı sesi çıkarıya öyle bir ses.
Güzel. HDMI için bu şekilde yapabileceğim bir şey yok. O yüzden rehber paylaşacağım.Tabi ki alayım bu arada FaceTime çalıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.