Lenovo V330 macOS kurulumunda End Random seed hatası

Dosyanın ismini config2.plist olarak değiştirip dener misin ?

Değiştirdim denedim yine aynı apple logosunda kalıyor malesef. ☹

WhatsApp Image 2019-07-30 at 12.38.46.jpeg

Görselde farklı görünüyor. Bu dosyanın ismini uzantıyı ellemeden ismini config2 olarak değiştirip USB / Efı / Clover içine attın.
Şu şekilde dene USB / Efı / Clover içinde config2 dosyası haric diğer config dosyalarını masaüstüne yedekledikten sonra sonra sil ve tekrar dene. Yani USB içinde sadece config2 dosyası kalsın.
Ayrıca sorun devam ederse Inject Intel ve EDID işaretleyip dene.

Görselde farklı görünüyor. Bu dosyanın ismini uzantıyı ellemeden ismini config2 olarak değiştirip USB / Efı / Clover içine attın.
Şu şekilde dene USB / Efı / Clover içinde config2 dosyası haric diğer config dosyalarını masaüstüne yedekledikten sonra sonra sil ve tekrar dene. Yani USB içinde sadece config2 dosyası kalsın.
Ayrıca sorun devam ederse Inject Intel ve EDID işaretleyip dene.

Flash bellekteki config dosyalarını yedekleyip flash belleğin içinden sildim.
2019-07-30_13-20-08.png

Sonrasında sizin gönderdiğinizi config indirip sadece ismini değiştirdim ve kaydettim.
2019-07-30_13-22-04.png

flash belleğin G:\EFI\CLOVER klasörünün içine attım.
2019-07-30_13-23-37.png

Bilgisayarda flash bellekten boot başlattım ve config menusunde atmış olduğumuz configi seçtim.
config.jpeg

Apple logosunda hatayı alınca bu menuden EDID ve INTEL işaretledim.
injec.jpeg

Sonuç yine Apple logosunda takılıyor.
WhatsApp Image 2019-07-30 at 13.30.45.jpeg

Öncelikle eline sağlık tüm adımları detaylıca paylaştığın için.
USB 2.0 bellek ve 2.0 portu ile mi deniyorsun ? BIOS'ta DVMT değerlerini değiştirip denedin mi ?
Teşekkür ederim. Yalnız bilgisayar üzerinde USB 2.0 portu yoktur. Hepsi USB 3.0 🙃
DVMT ile ilgili tam bilgim yoktur. Bir bakayım ona da yine. Ayrıca bir All in One PC ve kendi HP PC'ye USB 3.0 Bellek ve USB 3.0 portu ile sorunsuz kurdum.
USB flash bellek dışında farklı kurulum metodu yok mudur ? DVD veya İkinci HDD gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı