Lenovo vs Gigabyte vs ASUS vs Acer vs Alienware laptop

Alienware neden olmaz sizce?

@Radeon RX 5500M ve @xbea müsait olduğunuzda sizlerin cevaplarını da bekliyor olacağım.
Hocam beni etiketlediğiniz için öncelikle teşekkür ederim, görüşüme gelecek olursam: Tek seçenek görüyorum ben hocam Alienwere M15 R4 alın geçin. Kendisinin özellikleri:
  • MUX Switch var, Gelişmiş Optimus diye geçiyor.
  • En güçlü RTX 30 ekran kartı konfigürasyon
  • Muhteşem soğutma
  • Alienwere muhteşem kasa malzeme kalitesi
  • 1080P, 144HZ ,%100 sRGB ren gamı, 300Nit parlaklık ve ülkemizde çok nadir bulunan NVİDİA G-Sync destekli ekran özelliği benzersiz bir ekran
  • İntel Core İ7 10870H 8/16 işlemci
Yani bu özelliklerde bir cihaz alabilecek bütçeniz var ise arkanıza bile bakmadan Alienwere alın geçin. Ben dediğim gibi başka bir seçenek görmüyorum 😏.

Hocam beni etiketlediğiniz için öncelikle teşekkür ederim, görüşüme gelecek olursam: Tek seçenek görüyorum ben hocam Alienwere M15 R4 alın geçin. Kendisinin özellikleri:
  • MUX Switch var, Gelişmiş Optimus diye geçiyor.
  • En güçlü RTX 30 ekran kartı konfigürasyon
  • Muhteşem soğutma
  • Alienwere muhteşem kasa malzeme kalitesi
  • 1080P, 144HZ ,%100 sRGB ren gamı, 300Nit parlaklık ve ülkemizde çok nadir bulunan NVİDİA G-Sync destekli ekran özelliği benzersiz bir ekran
  • İntel Core İ7 10870H 8/16 işlemci
Yani bu özelliklerde bir cihaz alabilecek bütçeniz var ise arkanıza bile bakmadan Alienwere alın geçin. Ben dediğim gibi başka bir seçenek görmüyorum 😏.
Çok teşekkür ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı