LENOVO Y50-70 alınır mı?

Sana şöyle anlatayım. Normal pcde gezinirken internet falan space'in orda çok çok çok az ısı var bunuda zar zor hissedersin. Ama oyun oynarken bu ısı artıyor. Laptop'ın altı normal ısıdayken klavye tarafı normalden biraz daha fazla. Oyun oynarken fazla rahatsız etmiyor ama istersen başka klavye bağlayıp oyunu öylede oynayabilirsin.

Belkide rahatsız olmazsın bilmiyorum. Bende biraz takıntılıyım öyle şeylere bana fazla ısınıyor gibide geliyor olabilir.

Donanım olarak önde. Ses sistemi olarak önde. Hafif şık bi tasarım y50. Bende n550jk iade ederek y50 aldım. 2 tane n550jk arızalı çıktı bende. Harddiskleri ses çıkarıyor.

Ürünü burdan almanızı öneriyorum.Güvenilirr ve kaliteli bir site.
Lenovo Ideapad Y5070 59 432245 Notebook | Notebookadresi
Isınma sorunu cihazda yoktur.Bizzat kullandım @Quad-Core bahsettiği sıcaklık sanırım HDD kısmından geliyor bunun için bir çözüm var cihaz ile gelen köpükler var tek yapmanız gereken cihazı köpüklerin üstüne koymak 7-8 derece bir sıcaklık önlüyor. Veya kaliteli bir soğutucu alabilirsiniz.(y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı