Lenovo Y50-70 Alınır mı?

Çok kararsız bir insanım hocam ps4 almaya karar vermişken pcye kaydım şimdi yine ps4 istiyorum pcnin konsol tadı vermeyeceğinide biliyorum ama pcde oyunlara kurulan modlar beni cezbediyor :D

Fluxiesh paylaşırsan sevinirim inşallah iyi bir şey çıkar bu arada hayırlı olsun hocam

Hocam bilgileri yanlış girilmemiş satan adam parça değiştirip ucuzlatmış herhalde sizce bu bütçeye ps4 mü almalıyım yoksa asus x550jk mı ?

Bu arada hocam i5-3210M + GT635M'li bir notebook'umda var.

Oynayacağın oyunlara bağlı. Elindeki laptop da kötü sayılacak bir şey değil. 1.500 TL'ye PS4 alıp 500 TL ye de oyunlar alabilirsin yaz boyu hayatı yaşarsın :)

Sahibinden.com'da 13 oyunlu ps4 1900 TL idi. Oyunlarda sağlam oyunlardı ama öyle boş oyunlar değildi. Onu alıp keyfime mi baksam :D

Hocam baya memnunum kasa kalitesi on numara,fazla ısınmıyor CS:GO oynarken 65 derece üstüne çıkmadı,ses kalitesi mükemmel,klavyesi günlük kullanım için olanlara göre daha yumuşak,klavyenin ledleri iki kademeli.Baya iyi yönü var ama sizin merak ettiğniz şey kötü yanları.Kötü yanlarına gelirsek klavyenin üst kısmı ısınıyor,4 GB ram yeterli olmadı bende 4 GB daha ekleme yaptım,pil çıkartılamıyor,tek jak girişi var.Hocam karar sizi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı