Lenovo Y50-70 ile Abra A5 V11 Takas Yapılmalı mı?

Hayır üzerine belli miktar veriyorum.gtx 1050 iyi midir?900 serisinden iyiyse bence gayet mantıklı geldi. Belli bir miktar da 2.000 tl

Değişim yapılabilir. Ürün verdiğiniz ilanda sıfır olarak gözüküyor.

Bu da arasındaki farklar:
1050 mobile vs 860m.PNG

Leptop u aldım aynı ilandaki gibi özellikleri. Fakat cinema sound 3 gibi bir ses özelliği var hiç beğenmedim.sanırım ayarlayamadım konu da açmak istemedim doğru ayarları nasıl yapılır bir bilginiz var mı? Performans olarak ta bayağa fark var gibi. Nba 2K 17 de bence bariz optimizasyon sorunu var bu yüzden ultrada sabit 60 fps olmuyor

Leptop u aldım aynı ilandaki gibi özellikleri. Fakat cinema sound 3 gibi bir ses özelliği var hiç beğenmedim.sanırım ayarlayamadım konu da açmak istemedim doğru ayarları nasıl yapılır bir bilginiz var mı? Performans olarak ta bayağa fark var gibi. Nba 2K 17 de bence bariz optimizasyon sorunu var bu yüzden ultrada sabit 60 fps olmuyor
Öncelikle hayırlı olsun. Oyunla alakalı bir sorun olabilir, garantisi olduğu için monsteri arayıp sorabilirsiniz cinema sound özelliğini.

Öncelikle hayırlı olsun. Oyunla alakalı bir sorun olabilir, garantisi olduğu için monsteri arayıp sorabilirsiniz cinema sound özelliğini.
Teşekkürler. Sordum teamwiver ile bağlandı ayarları ile oynadı ama kapatınca yine aynı oluyor. Doğru sesi buluyorum fakat bir kaydet butonu yapmamışlar.Eski haline dönüyor malesef.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı