RAW uzantılı dosyayı indirdim belenaetch ile USB'ye flash ettim. USB'nin ana klasörüne indirdiğim EFI klasörünü kopyaladım. USB/EFI/OC/Configler klasöründeki bana uygun olduğunu sandığım "004-laptop (UEFI) sandy bridge" dosyasını USB/EFI/OC klasörüne config.plist adıyla kopyaladım. Yeniden başlatıp boot menüsünden USB'yi seçtim. Bootloader ekranı geldi. Install Sonoma seçeneği ile devam edince tam olarak alttaki resimde bulunan hatayı verdi.
Lenovo Y510p.
Sorunun ekran kartı uyumsuzluğu olabileceğini veyahut bana uygun olduğunu sandığım "004-laptop (UEFI) sandy Bridge.plist" dosyasının uygun olamayacağından kaynaklandığını düşünmekteyim. Sanırsam işlemciyle birlikte tümleşik olan Intel grafik yongasıyla uyumlu çalışıyor. Y510P'ler SLI yani çift ekran kartı. Intel grafik yongasının devreye girebilmesi için çıkartılabilir ekran kartının sökülmesi gerekiyor. Kartın birini sökünce Intel BIOS üzerinde gözüküyor yani aktive oluyor. Bunu hallederim ancak seçtiğim config.plist doğru mu onu nasıl anlarım?
Lenovo Y510p.
- i7 4700MQ.
- 16 GB DDR3 1600 MHz.
- 480GB SATA III SSD.
- NVIDIA SLI 750M.
Sorunun ekran kartı uyumsuzluğu olabileceğini veyahut bana uygun olduğunu sandığım "004-laptop (UEFI) sandy Bridge.plist" dosyasının uygun olamayacağından kaynaklandığını düşünmekteyim. Sanırsam işlemciyle birlikte tümleşik olan Intel grafik yongasıyla uyumlu çalışıyor. Y510P'ler SLI yani çift ekran kartı. Intel grafik yongasının devreye girebilmesi için çıkartılabilir ekran kartının sökülmesi gerekiyor. Kartın birini sökünce Intel BIOS üzerinde gözüküyor yani aktive oluyor. Bunu hallederim ancak seçtiğim config.plist doğru mu onu nasıl anlarım?