Lenovo Y70 için soğutma

melih.budak

Megapat
Öncelikle merhabalar, benim laptop Lenovo Y70-70 Touch ve bu PC'de ısınma sorunu var. Cihazın içindeki parçalar doğala olarak benim için çok önemli. Nede olsa PC'yi parçaları çalıştırıyor.

Isınmadan dolayı oluşabilecek herhangi bir parçada sıkıntı olur mu? Bunu merak ediyorum.

Ayrıca, Lenovo Y70-70 Touch için ( oyun için kullanacağım yani oyunda sağlam bir soğutma gerekiyor ) bir soğutucu var mıdır?

PC Boyutları;
Ekran boyutu(cm):
43.9 cm
Ekran Boyutu (inç):
17.3 inç

Şimdiden cevap yazacaklar için teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınmadan kastınız ne? Kaç derece olur baskı altında donanımlar?

Isınmadan kastım, bilgisayarım "Arma III" oyununa girdikten hemen sonra, fanlar yüksek devirde dönmeye başlıyor. Fakat fan ufak olduğundan dolayı haliyle yetersiz kalıyor. Max 70-80 derecelere çıkan bir laptop kullanıyorum. Yani ısınma sıkıntısı var. Ve bu sorunu aşmak için de uygun fiyatlı bir laptop soğutucusu istiyorum. Konuda söylediğim bilgisayarın ısınma sıkıntısı, oyunlardaki performans düşüklüğü nedeni ile canımı sıkıyor. Bunun için yüksek devirlerde dönen bir oyuncu soğutucusu var mıdır? Bunu merak ediyorum.

İnternette araştırdım fakat bana uygun bir fan bulamadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı