Lenovo Y700 15ISK eski Nvidia sürücüsünü kuruyor

emreumar

Hectopat
Katılım
20 Aralık 2020
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yazıma başlamadan önce DDU ile silip temiz kurulum yapmayı önerecek arkadaşlara teşekkür ediyor ve bahsedilen işlemleri gerçekleştirdiğimi bilmenizi istiyorum.
Sorunun çok acayip bir şey olduğunu düşünüyorum. Her Windows'u yeniden başlattığımda GTX 960M ekran kartında ünlem işareti oluyor. Başta 2024 tarihli sürücü gözükse de sürücü ayrıntılarına birkaç defa bastıktan sonra sürücü tarihi 2015 olarak güncelleniyor, sürücünün sarı işareti gidiyor. Eğer sürücüyü manuel bir şekilde elle 2024 versiyona güncellersem ekran kartını kullanabiliyorum fakat çok fazla performans sıkıntısı yaşıyorum.
Şu zamana kadar denediklerim:
Format, DDU ile temiz kurulum, grup ilkesi düzenleyerek sürücü güncelleştirmeyi dahil etme özelliğini aktif ettim. Hala sorun güncel bir şekilde yaşanıyor.

Lenovo Y700 15ISK.
 
Orada dur başkan

Tamam kontrol bende.
Şimdi kendinsitesine gir tam versiyon model Serial gir onun Support'unda çıkan kendi VGA GPU driverininindir onu DDU ile temiz kur bir de yine kaldırackmı Windows Update. Nedenini ne sen sor ne ben soyleyeyim
Bebe iken cnım cok yandı bemimde reballinge kadar gidecektim az kala. birde son olarak varsa dahili intel uhd xe onuda oradan indir ilk once inteli kur.
 
Artı -1 Eksi
Eski sürücü ile sorun yaşamıyorsanız o şekilde kullanmayı deneyebilirsiniz. Eski sürücü yüklü iken bilgisayarı yeniden başlattığınızda yine de ünlem işareti oluyor mu?
 
Eski sürücü ile sorun yaşamıyorsanız o şekilde kullanmayı deneyebilirsiniz. Eski sürücü yüklü iken bilgisayarı yeniden başlattığınızda yine de ünlem işareti oluyor mu?

Eski sürücü hiçbir oyun ve programda çalışmıyor. Her yeniden başlattığımda sarı ünlem devam ediyor bir iki kere sürücü ayrıntılarına basiyorum 2015 tarihine dönüyor ve sürücüyü tekrar 2024'e güncelliyorum.

Orada dur başkan.

Tamam kontrol bende.
Şimdi kendinsitesine gir tam versiyon model Serial gir onun Support'unda çıkan kendi VGA GPU driverininindir onu DDU ile temiz kur bir de yine kaldırackmı Windows Update. Nedenini ne sen sor ne ben soyleyeyim.
Bebe iken cnım cok yandı bemimde reballinge kadar gidecektim az kala. Bir de son olarak varsa dahili Intel UHD Xe onu da oradan indir ilk once Intel'i kur.

Dedim zaten indirdim DDU ile silip tekrar temiz kurulum yaptım fakat sorun hala devam ediyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı