Lenovo Z50-70 Boot Failed hatası

Youtube'de laptop HDD değişimiyle ilgili videolar da var pek zor değil isterseniz izleyip deneyin veya tanıdığınız bir bilgisayarcı veyahut bilgisayardan anlayan biri varsa ona verin test etsin çalışıyor mu diye. Ama en basit çözüm eğer harddiskde önemli bir şey yoksa direk format atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç vakit kaybetmeyin. Sabit diskiniz veda etmiş. SSD alın, bir daha böyle sorun yaşamazsınız ve bilgisayarınız hızlanır.

Eki Görüntüle 340787
Peki ssd öneriniz var mı Recep bey? Intel DC S 3700 (400 GB), Samsung 860 Evo (250 GB) ve WD Blue (250 GB) arasında kaldım.

Fiyatları
DC S 3700 400 TL (technopat, ikinci el)
860 Evo 338 TL (Amazon)
WD Blue 403 TL (Teknolojipazar)

Merhaba benim HDD de böyle "not detected" yazıyordu. SSD aldım bu seferde açılmıyor SSD nin BIOS'ta okunduğunu görüyorum fakat yine giriş yapamıyorum açamıyorum bilgisayarı Lenovo Z50-70 benimkisi de ne yapmam lazım legacy support fln denedim birinde tam açılıyor gibi oldu Lenovo yazısı geldi kapandı sonra restart atıp duruyor hata felanda gelmiyor ekrana direk Lenovo yazısı ardından kapanma @Recep Baltaş ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı