Çözüldü Lenovo Z500 Mac OS X WiFi Desteklemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahimturan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, beni bilgisayarıma dün mac kurdum herşey güzel kuruldu fakat internet kartım desteklenmediğinden dolayı kurulmadı. Bilgisayarımın özelliklerine göre hangi ethernet kartını almam gerekiyor ? -Dizüstü- @Recep Baltaş abi bi yardım eder misin?

---------------------
Lenovo Z500 İdeaPad
  • 4GB Ekran kartı
  • 8 GB Ram
  • i7 işlemcili
  • Nvdia Gforce
  • İntel Graphics 4000 ddr3

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiyede olursa iyi olur o modeller

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de lenovo z500 var. Eğer USB wifi istemiyorsan yurtdışına mahkum gibisin. Ben Atheros AR9280 siparişi verdim.

Bende de lenovo z500 var. Eğer USB wifi istemiyorsan yurtdışına mahkum gibisin. Ben Atheros AR9280 siparişi verdim.

hocam bir link atar mısın nereden aldıgını

hocam adaptör istemiyorum direk wifi kartı olarak istiyorum taşıyamma her seferinde yanımda uygun bir fiyata bulursam alıcam var mıdır önerebileceginiz bir model ?

Ben siparişi verdim de henüz gelmedi. Aliexpress.com'dan sipariş verdim. Yalnız lenovo'da whitelist problemi ile karşılaşabilirsin. Pci-e kartı tanımayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…