Çözüldü Lenovo Z500 Mac OS X WiFi Desteklemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sipariş verdiğim kart elime ulaştı. Ortalama 12 günde geldi. Gerçekten beklenenden hızlı oldu. Kart kullanılmış kart sanırım. Fiyat o yüzden ucuz. 12.98 dolara aldım.Gayet güzel paketlenmiş.

İşlev kısmına gelelim :D
Laptopu söküp içindeki intel wifi kart ile değiştirdim.Pc'yi açarken biraz dua ettim :D Önce windows 8.1 e girdim. Kartın çalışıp çalışmadığını görmek için. Driver yüklemeden direk wifi ağları taradı ve kendi wifi ağıma bağlandım. Çekim gücü iyi , hız iyi.

Kartın çalıştığından emin olduktan sonra Mac OS'a girdim. Yosemite 10.10.3 kullanıyorum. Pc açılır açılmaz yukarıdaki görev çubuğunda wifi işareti geldi. Aynen ağıma direk bağlandım. Kext - Driver falan yüklemeden çalıştı. Ayrıca airport extreme olarak görüyor.
Ekran Resmi 2015-05-22 12.31.14.png

Ekran Resmi 2015-05-22 13.14.37.png

25 mgbt Süperonline Fiber internet kullanıyorum. Hız testi yaptım.

Ekran Resmi 2015-05-22 12.33.07.png

Sipariş verdiğim kart elime ulaştı. Ortalama 12 günde geldi. Gerçekten beklenenden hızlı oldu. Kart kullanılmış kart sanırım. Fiyat o yüzden ucuz. 12.98 dolara aldım.Gayet güzel paketlenmiş.

İşlev kısmına gelelim :D
Laptopu söküp içindeki intel wifi kart ile değiştirdim.Pc'yi açarken biraz dua ettim :D Önce windows 8.1 e girdim. Kartın çalışıp çalışmadığını görmek için. Driver yüklemeden direk wifi ağları taradı ve kendi wifi ağıma bağlandım. Çekim gücü iyi , hız iyi.

Kartın çalıştığından emin olduktan sonra Mac OS'a girdim. Yosemite 10.10.3 kullanıyorum. Pc açılır açılmaz yukarıdaki görev çubuğunda wifi işareti geldi. Aynen ağıma direk bağlandım. Kext - Driver falan yüklemeden çalıştı. Ayrıca airport extreme olarak görüyor.
Eki Görüntüle 71116

Eki Görüntüle 71115

25 mgbt Süperonline Fiber internet kullanıyorum. Hız testi yaptım.

Eki Görüntüle 71117

hocam ben Mac OS x 10.9.5 kullanıyorum bir sıkıntı olur mu birde bunun sürümünü nasıl güncellerim microsoft office 2016'yı filan 10.10 üzeri istiyor

Mavericks 10.9.5 te de kullanabilirsin. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Daha önce paylaşmıştım. Aldığım kart tüm sürümlerle doğrudan uyumlu olarak gösteriliyor.
Wifi Kartların Mac OS X uyumluluk tablosu | Technopat Sosyal
Çok fazla verin falan yoksa Technopat'taki 10.10.3 imajını USB ye yazdırıp yeni yükleme yapabilirsin.

İsmini yanlış hatırlamıyorsam "Office for Mac 2011" var. Bu da işini görür.
Ayrıca OpenOffice'i tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsin.

Bu yedek işini aldıktan sonra kurulumu baştan mi yapmam gerekiyor yani ?

Eğer sistemini Clover ile kullanıyorsan, Carbon Copy Cleaner Boot edilebilir bir yedeğini aldıktan sonra Apple store üzerinden güncellemeyi deneyebilirsin.

Ne yazıkki internet kartim daha gelmedi gelince direk kurulumu gerceklestircegim umarım beceririm

Mavericks 10.9.5 te de kullanabilirsin. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Daha önce paylaşmıştım. Aldığım kart tüm sürümlerle doğrudan uyumlu olarak gösteriliyor.
Wifi Kartların Mac OS X uyumluluk tablosu | Technopat Sosyal
Çok fazla verin falan yoksa Technopat'taki 10.10.3 imajını USB ye yazdırıp yeni yükleme yapabilirsin.

İsmini yanlış hatırlamıyorsam "Office for Mac 2011" var. Bu da işini görür.
Ayrıca OpenOffice'i tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsin.

macı Baştan kurdum fakat bu seferde clover boot edebilecegim Sata diski gözükmüyor neden acaba ? Ne yapmam lazım ? Pcyi açtıgımda Clover Configurationdan disk seçme ekranı gelmiyor bu yüzden ?
IMAG0146.jpg

Sağdaki (+) işaretli recovery olması lazım, yanındaki de muhtemelen senin kurduğun harddisk olması lazım.
Bir de yeni konu açarsan eğer daha faydalı olur. Çünkü insanlar hala wifi adaptör konuştuğumuzu sandıkları için konuyu incelemeyebilir. Dolayısıyla yardımlarından mahrum kalabiliriz.

Sağdaki (+) işaretli recovery olması lazım, yanındaki de muhtemelen senin kurduğun harddisk olması lazım.
Bir de yeni konu açarsan eğer daha faydalı olur. Çünkü insanlar hala wifi adaptör konuştuğumuzu sandıkları için konuyu incelemeyebilir. Dolayısıyla yardımlarından mahrum kalabiliriz.

hocam yenisini açtım, şimdi dedigimi anlamadınız siz galiba, sistemi kurdum açtıktan sonra clover configure ile sistemi flash'siz açma işlemini gerçekleştiremiyorum bu ekranda o eklenti mevcut degil neden acaba ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı