ivy -v komutuyla kuruluma geçtim. İlk kurulumu yaptıktan sonra yeniden başlattı. Sonrasında niresh boot menüsü geldi, oradan yükleme yapılan hddyi seçtim ama sonrasında resimdeki gibi kaldı! (
-x komutuyla mavericiksi açmış bulunmaktayım. Peki bundan sonra nasıl yapacağım? Sürücüler, boot ayarları? Bununla ilgili herhangi bir rehber var mıdır? Var ise linkini gönderirseniz çok sevinirim.
-x komutuyla açılışı sağlayabiliyorum fakat normal boota geldiği zaman yine yukarıdaki resimdeki gibi takılıp kalıyor sistem... Bunun herhangi bir çözümü var mıdır?
Intel = AppleIntelHD*, AppleIntelSNB* ve AppleIntelFramebuffer*
nVidia = NVDA* (ve varsa GeForce*)
Single User Mode = -s komutu
Alternatif olarak Single User Mode'da boot ederek Kext'leri başka bir klasöre de taşıyabilirsiniz (Clover'da boşluk tuşuna, Chameleon'da ise ok tuşlarına basarak seçebilirsiniz bu modu).
Single User moduna girdikten sonra çalıştıracağınız komutlar:
İlk sistemi ivy komutuyla açmayı dene derken neyi kastediyorsunuz? Yüklerken ivy -y komutuyla mı yükleyeyim? Olmaz ise 10.9.3 ile sistemi güncelleştirin demişsiniz. -x komutuyla açabiliyorum... Burada sistem güncellemesi yapabilir miyim? Çünkü flash belleği görmüyor burada.
O dediğim komutu girerek kuracaksınız ve açacaksınız. Güvenli mod olarak açar -x komutu. Sistemin yanında kurulu bir Windows var ise; Windows sisteminize macdrive kurup, OS X diskinize güncelleştirmeyi kopyalayın.