Çözüldü Lenovo Z510 Kernel Request Now Disabled Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muhtemelen. Çünkü çıkmıyor. Touchpad de ise mouseu hareket ettirebiliyorum fakat tıklama yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
KArdeşim iyi akşamlar. Şimdi Niresh ile 10.9.0 kurdum. Ekran kartını felan nasıl tanıtacağım buna? 10.9.3 cloverla yapabiliyordum ama bunda beceremedim.

Bu arada niresh kurulumundan sonra voodooHDA a sağ tıklayıp silebiliyorum sistem tercihlerinde.

Öncelikle neden cezalı duruma düştüğümü anlamadım ve bunun hakkında herhangi bir açıklama da yapılmadı. Neyse sağlık olsun. Şu anda Clover olarak 10.9.3 ü kurdum. Ekran, ses kartı, touchpad'i düzgün bir şekilde yükledim. Ethernete ve wifi ye herhangi bir çözüm bulamadım ve Asus n10 nano usb wifi aldım. Bununda kurulumunu yapıp sonunda internete bağlanabildim ve şu anda Mavericksten yazıyorum :) güzel bir duygu. Fakat benim wifi ile ilgili bir sorunum. Ekranın sağ üstünde ses, DVD, Saat simgelerinin olduğu yer wifi simgesi çıkmamaktadır. Wifi kartın usb olmasından mı kaynaklanmaktadır ? Eğer üst menü çubuğuna getirmemde yardımcı olursanız çok sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı