Başarılı Kurulum Lenovo Z510 - Windows 8 ve Mac OS X 10.9.2

Arkadaşlar, dmg uzantılı bir dosya indirdim ve Yosemite sürümü 10.10 diyor. Bunu USB'ye yazdıramıyorum. Anlatımlar da çok karışık, nereden başlasam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bende kurmak istedim rehberi takip ederek bir takim sorunlar oluştu. Nvidia sürücülerini silip boot işlemine geçtikten sonra gerekli ayarları yapıp boot işlemine başlıyorum. Fakat resimde bulunan ekrandan ileri gidemiyorum. Bilgisayar reset atıyor. Bir çözümü var mı ? Teşekkürler.

Ayni sorun benim bilgisayarımda da yaşandı. Aynen böyle bir şeyden sonra reset atıyor.

Arkadaşlar hatayı çözdüm. Optionstan -v -f cpus=1 ve grafik ayarlarından InjectIntel ve InjectEDID seçeneklerini devre dışı bıraktım. Clover ayarlarına (Options) girdim. Burada Binaries Patching Menu altında Kernel PM Patch i işaretledikten sonra boot işlemi başladı. Bir takım problemler gelirse gene bu ayarları kurcalayıp devam edebilirsiniz.

kardeş flash bellek olayını nasıl çözdün cloverı bilgisayara nasıl yükledin ben bir türlü beceremedim bir yardım edersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…