Lenovo Z580 D'yi silmeden Windows 7 kurmak

o.yildiz33

Centipat
Katılım
29 Aralık 2019
Mesajlar
11
Merhabalar, Lenovo Z580 laptobum var. 1 adet SSD ve 1 adet HDD var. SSD'de Win 10 yüklü, HDD'de de dosyalarım var. Yapmak istedigim şu SSD'yi çıkarıp HDD'nin icine Win7 kursam HDD'nin icindeki dosyalarım silinir mı? Yoksa hic bir seye zarar vermeden içine Win 7yı kurar mi? Başına gelen ve bilgisi olan yardım edebilir mi?
 
SSD varken Windows'u HDD'ye kurmak bence biraz tuhaf bir şey. Sistemin daha performanslı olmasından ödün veriyorsunuz resmen.
Dostum Yeni Masaüstü topladım ssdyi de ona taktım. HDD'nin icindeki belgelerimide silmeden Win7 kuruluyorsa onu da notbook niyetine kullanayacağım bir gerekliligi yok yani açılsın yeter.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
win10 dan win 7 ye geçeceğin için diskin sitemde görünmeyecektir.yani her halukarda d yi formatlamak zorunda kalacak ve dosyalarınızdan olacaksınız ama evet d yi silmedende format atabilirsiniz ama sistem değişikliğinden dolayı diskiniz gözükmeyecek kullanılmayacak ve kullanmak için de onu biçimlendirmek zorunda kalacaksınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı