Lenovo'nun yetkili servisi olan BDH güvenilir mi?

Mehmetkaan55

Hectopat
Yer
İnebolu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 Laptop GPU, 16GB RAM, Ryzen 5 5600h
82K200T4TX model Donanım Arşivi'nin yaptigi kampanyadan 15 ay önce aldigim laptopum için temizlik/macun değişimi zamanı geldi de geçiyor.
Yerel bir bilgisayar tamircisine mi versem yoksa servise mi göndersem bilemedim malum BDH'ın ciddi olan kötü bir geçmişi var. Şikayetvar'da daha 3 gün once memnuniyetsizlik uzerine konu açılmış. Ne yapmalıyım sizce?

@Artoria Pendragon Hocam laptop geldi, gün boyunca pili doldur boşalt yaptım ve bu sefer kapanmayla vs karşılaşmadım, inşallah da karşılaşmam. Genel anlamda güvenilir diyebilirim BDH için fakat ben hala pili değiştirmediklerini düşünüyorum çünkü döngü sayısı hâlâ 326'yı gösteriyor, eski pilimde yaklaşık bu kadardı zaten. Yeni pilde de böyle gösterme olayı mı var, alışma süreci vs mi var ne demişti tam hatırlamıyorum müşteri temsilcisinin ne dediğini. Bilgisayar temiz bir şekilde elime ulaştı sadece, birkaç günlük pili doldur boşalt yapmam sonucunda da pil sorun yaratmazsa sorun halledilmiş diyeceğim. Yalnız benim bu pil sorununun ne zaman olacağı da belli değildi, bazen yine böyle sorunsuz olup sonradan başa sarabiliyorduk da bakalım, zaman gösterecek. Fark ettiğim bir diğer şey de anakart gerçekten değişmiş fakat kullandıkları macundan mıdır bilmiyorum işlemci fazla ısınıyor, MX6 süreceğim sanırım ona.

Siz böyle deyince korktum. Sonuçta termal macun değişimi ve temizlik yapacaklar. Bilgisayarın gitmeden önceki halinden daha fazla ısınmasını istemiyorum pek :D

Siz böyle deyince korktum. Sonuçta termal macun değişimi ve temizlik yapacaklar. Bilgisayarın gitmeden önceki halinden daha fazla ısınmasını istemiyorum pek :D
Sorun hâlâ devam ediyor... Pil bana göre değiştirilmemiş.

Batarya sorunum ya... Uğraşmak istemiyorum artık bıktım ya.
Hocam kendiniz yerel bir bilgisayarcıya gidip tamir edip sonrada hukuksal olarak hakkınızı arasanız? Size garanti ettiği desteği veremedikleri için suçular. Türkiye şartlarında epey uğraştırıcı olur bu gerçi de. Ne diyeyim Allah kolaylık versin size.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı