Mesela bu lensi alırsam nasıl kullanmam gerekiyor? Bunun hakkında hiçbir şey bilmiyorum. 1 lensi kullandıktan sonra çöpe mi atıyoruz? Gün içinde en fazla kaç saat takmalıyım? Tecrübesini aktarabilecek biri var mı?
Mesela bu lensi alırsam nasıl kullanmam gerekiyor? Bunun hakkında hiçbir şey bilmiyorum. 1 lensi kullandıktan sonra çöpe mi atıyoruz? Gün içinde en fazla kaç saat takmalıyım? Tecrübesini aktarabilecek biri var mı?
1 lensi kullandıktan sonra çöpe mi atıyoruz?
Gözlüklü tipimi sevmiyorum hiç. Zaten taktığım süre boyunca gözlerimin numarası da büyüdü. Ben o halde önce bir göz doktoruna gideyim sonra o yukarıda bıraktığım linkteki lensi alayım. Ne kadar sağlıksız olabilir ki?Lensler gözler icin sağlıklı değil. Uzun süre kullanimda gözleri ağrıtıyor. Takabiliyorsan gözlük tak.
Gözlüklü tipimi sevmiyorum hiç. Zaten taktığım süre boyunca gözlerimin numarası da büyüdü. Ben o halde önce bir göz doktoruna gideyim sonra o yukarıda bıraktığım linkteki lensi alayım. Ne kadar sağlıksız olabilir ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.