Les Paul vs Strat

ozanyigit

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Gitara yeni başlayanlardanım. Elimde Madison Meg Bk model HSS manyetikli bir gitar ve Cort 15R amfi var ve ikinci el olarak aldım. Ancak elektro gitarın ikinci el olması beni rahatsız ediyor bu yüzden sıfır ve uygun bir tane satın almak istiyorum. Gittigidiyor'da waldman glp550a model Les Paul kasa gitar gördüm ve fiyatı da baya uygun buldum. Genel olarak rock ve metal dinliyorum. Gitar nasıl sizce ?

Muhtemelen aldığın zaman memnun olmayabilirsin dolar kuru bayağı fırladığı için artık piyasada ucuz diye bir şey kalmadı. Kötü zamanlama açıkçası ama bunu alıcağına SX strat 2.el temiz bulursun ya da metal falan istiyorsan humbucker manyetikli falan biraz üstüne koyup belki 2.el jackson JS11 falan bulursun 1600-1700e ama memnun kalırsın bende var. Temiz ise tabii.

Muhtemelen aldığın zaman memnun olmayabilirsin dolar kuru bayağı fırladığı için artık piyasada ucuz diye bir şey kalmadı. Kötü zamanlama açıkçası ama bunu alıcağına SX strat 2.el temiz bulursun ya da metal falan istiyorsan humbucker manyetikli falan biraz üstüne koyup belki 2.el jackson JS11 falan bulursun 1600-1700e ama memnun kalırsın bende var. Temiz ise tabii.
Problem şu ki ikincli el almak istemiyorum 😂

Merhaba arkadaşlar. Gitara yeni başlayanlardanım. Elimde Madison Meg Bk model HSS manyetikli bir gitar ve Cort 15R amfi var ve ikinci el olarak aldım. Ancak elektro gitarın ikinci el olması beni rahatsız ediyor bu yüzden sıfır ve uygun bir tane satın almak istiyorum. Gittigidiyor'da waldman glp550a model Les Paul kasa gitar gördüm ve fiyatı da baya uygun buldum. Genel olarak rock ve metal dinliyorum. Gitar nasıl sizce ?
Yani hocam elinizdekinin laciverti diyebilirim. Bu tarz ucuz gitarlar sırf sıfır diye alınıyor fakat yapılan en büyük hatalardan.
Kasa tercihi olarak bu tamamen kişinin kendi zevkine kalmıştır ancak gitarı en azından öğrenirken Strat kasa almayı mantıklı buluyorum. LP kasalar Strat kasaya oranla daha ağır ve komforsuz.
Valla hocam normalde bu gitar oldukça iyidir fakat neden bu fiyatta anlamış değilim. MyDukkan tarafından gönderilir diyor fakat MyDukkan'da gitarın fiyatı 4.646,88 TL (GRG131DX model) Baya bedavadan az ucuz gibi bir fiyata satıyorlar şuanda. Bence bir şansınızı deneyin bu gitarı bu fiyata kaçırmak istemez kimse.

Ekstra olarak 131DX modelinde 5 yollu switch var yani gitarı hem HH hemde SS şeklinde kullanabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı