Letgo Dolandırıcılarına Dikkat

Arkadaşlar anlamadığınız kısım var. Adamın çok acil nakite ihtiyacı olabilir. Bilemezsiniz. Adam Sivas'ta. Sivas'a gidip elden gerçekten sistemi verirse ne yapacaksınız? Her önüne gelene dolandırıcı demeyin.
Direkt dolandırıcı damgası yapıştırmak doğru değil ama ciddi alıcıların temkinli davranması iyi olur.

Zamanınca acil nakit ihtiyacı için çok temiz aracımızı çok uyguna vermiştik... Oluyor böyle şeyler yani, düşük fiyatta her zaman bir bit yeniği aramayın.
Yani, hayat bu. Her an paraya ihtiyacın olabilir. Benim de tanıdığım, 300 bin liraya aldığı arabayı çok acil nakit ihtiyacından galericiye 200.000 TL'ye bozdurdu, düşün yani. Hayat bu hiç bir şey belli olmaz.

Arkadaşlar 10 bin TL'lik ürünü 2300'e veriyor 6 aydır aynı numara ile ben sadece uyarayım 2 gün sonra fiyat yükseltip indiriyor letgo tarafından yasaklandı diğer hesaplari tel no şikayete de çıkmış kendisi. Fotoda olduğu gibi ben 6 aydır bakıyorum takip ediyorum.
Siz bilirsiniz riskli ilan dolandırıcı damgası yemiş tel no şikayete :D.
Ne RAM CL değeri doğru ne de sıvı soğutma RAM ekran kartı işlemci 2300 😅
Bu ilan daha önce de aynı fiyattan açıldı ve engellenmişti. Yeni hesaptan tekrar deniyorlar büyük ihtimalle, kanmasın kimse. Alacak varsa da bu tip ilanlar için elden almayı tercih etsin, şüpheli fiyat ne kadar acil nakit ihtiyacı olsa da. Aynı sistemi birden çok kişiye satan da var, kapora alarak insanları dolandıranlar da var.

Aynı görüşteyim.
Fotoda göründüğü gibi şikayette de adı berkant Türk bayrağı profilli kendisi.

Screenshot_2021-01-22-19-45-02-558_com.abtnprojects.ambatana.jpg

Screenshot_2021-01-22-19-31-43-016_com.android.chrome.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-01-22-19-31-48-232_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-22-19-31-48-232_com.android.chrome.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2021-01-22-19-31-43-016_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-22-19-31-43-016_com.android.chrome.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı