Letgo mağduriyeti

Kardeş, ben de aynı durumdayım. İki gündür bekliyorum. En mantıklısı şikayetçi olmak.

Ben maalesef bu hataya düştüm ve iki gündür bekliyorum. Telefonlari açmıyor mesajlara geç ve kaçamak cevap veriyor. Bende şikayetçi olacağım.

Şahıs bana whatshapp üzerinden mesajlar attı Technopat'tan konuyu kapatmam için ısrar etti paramıda vermiyor bakalım mahkeme yaklaşınca ne olacak göreceğiz konu çözülmeden kapatılmayacağınıda söyledim kendisine böyle insanlara acımayacaksın.

Şahıs bana whatshapp üzerinden mesajlar attı Technopat'tan konuyu kapatmam için ısrar etti paramıda vermiyor bakalım mahkeme yaklaşınca ne olacak göreceğiz konu çözülmeden kapatılmayacağınıda söyledim kendisine böyle insanlara acımayacaksın.
Hocam @m3t0 hocamın dediği tutmuş demek ki. Hiç acımayın konu da açık kalsın öyle önce dolandırıp sonra ah pişman oldum da konuyu kaldır da davayı geri çek de. Sürüm sürüm sürünsün inşallah.

Arkadaslar benim de basima geldi sarı siteden boyle biri sikayetci oldum 1 sene gecti adliyeden haber geldi duruşma var diye 3 martta bakalim bekliyoruz sonuna kadar peşini birakmayin para geri gelmese de cezasini bulsunlar..

Bende pazartesi günü şikayetçi olacağım.Ceksin belasini

Selamün aleyküm cümleten arkadaşlar. Ben Letgo'dan 7 Mayıs'ta ekran kartı aldım GTX970 ama adam kargo takip numarasını bin türlü şeyi bahane etti vereceğim dedi, vermedi. Kargo güya gelmiş geri adama gitmiş tekrar gönder dedim. Takip kodunu da vererek ama dedim tamam dedi ama yine takip kodu falan gelmedi. Satıcının IBAN'daki ismi Ömer Faruk Atala Aras Alektronik. IBAN'ı falan her şeyi var. WhatsApp konuşmalarında da parayı ne amaçla gönderdiğim belli. Arıyorum açmıyor, yazıyorum bakmıyor. Burada daha önce aynı kişi hakkında konu açılmış ve kapatılmış. Konu sahibi tarafından sorunun çözüldüğü söylenmiş bana ulaşabilirse sevinirim. Ne yapacağımı bilemedim. 15 gün oldu daha beklemeye devam ediyorum hiçbir haber yok.
Aynı şahıs bana da Android TV Box almak için anlaştım, ücretini yolladım Ömer Faruk ATALAY Turan Elektronik Letgo'dan sonra aradım yok, yazıyorum yok. Kargo takip no at dedim ya da paramı yolla dedim o da yok. Gittim savcılığa suç duyurusunda bulundum, savcı dilekçeme nitelikli dolandırıcılıktan ekleme yaptı ve daha çok ceza alır dedi, şikayetimi ona göre işleme aldı. Bu şahıs kendini akıllı sanıyor.

Bırak akıllı sansın elinde avucunda hiçbir şey kalmayacak onun elime param geçmese bile hapis yatması için elimden geleni yapacağım.
Technopat sayesinde 7 8 kişiye ulaştım bu adam tarafından dolandırılan bana konuyu kapatmam için para bile verse kabul etmeyeceğim ürünümü istiyorum kendisinden nereden bulursa bulsun. Size de tavsiyem öyle yapmanız.

Aynı şahıs bana da adroid TV box almak için anlaştım. Ücretini yolladım Ömer Faruk ATALAY turan elektronik Letgo'da. N sonra aradım yok, yazıyorum yok. Kargo takip no at dedim ya da paramı yolla dedim o da yok. Gittim savcılığa suç duyurusunda bulundum. Savcı dilekçeme nitelikli dolandırıcılıktan ekleme yaptı ve daha çok ceza alır dedi. Şikayetimi ona göre işleme aldı bu şahıs kendini akıllı sanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı