Letgo mobil hali nasıl?

576864

Kilopat
Makaleler
3
Bir güncelleme geldi geçenlerde. (o sırada sosyale giremiyordum) bir baktım arayüz değişmiş. Instagram 2013 gibi bir arayüz. Çok takılıyor falan derken sattıklarımızı gördüğümüz taraf falan silinmiş. Ben görünce dayanamadım sildim. Şu anki hali mobil tarafında iyi midir?

Bir güncelleme geldi geçenlerde. (o sırada sosyale giremiyordum) bir baktım arayüz değişmiş. Instagram 2013 gibi bir arayüz. Çok takılıyor falan derken sattıklarımızı gördüğümüz taraf falan silinmiş. Ben görünce dayanamadım sildim. Şu anki hali mobil tarafında iyi midir?

Çok kötü oldu bildirim bile gelmiyor.
Türkçe karakterlerin yerine soru işareti koyuyor.

Acele ile yayınlanmış bir sürüm. Ya önceki sürümün yazılım firması ile bir sorun oldu yada taraflarına açılan soruşturma ile ilgili bir sorun var. Bu kadar şikayete rağmen güncelleme gelmemesi normal değil.

Acele ile yayınlanmış bir sürüm. Ya önceki sürümün yazılım firması ile bir sorun oldu ya da taraflarına açılan soruşturma ile ilgili bir sorun var. Bu kadar şikayete rağmen güncelleme gelmemesi normal değil.

Patlattık resmen Letgo'yu hele şükür hırsız doluydu resmen hiç yoktan o hırsızlarda kullanmaz şu anki bozuk Letgo'yu gördüklerinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı