Barış Berke Sudagezer
Hectopat
Letgo üzeriden mal satın aldım bozuk çıktı. Satın aldığım kişi beni Letgo'dan engelledi. Bende telefon numarası varü, telefonlarımı açmıyor. Yardım edebilecek biri var mı?
Öyle iş mi olur? Bu kasıtlı dolandırıcılıktır. Eğer mahkemeye gidip dava açarsanız paranızı alırsınız bir de satıcı hapis cezası bile alabilir.Letgo üzeriden mal satın aldım bozuk çıktı. Satın aldığım kişi beni Letgo'dan engelledi. Bende telefon numarası varü, telefonlarımı açmıyor. Yardım edebilecek biri var mı?
Letgo üzeriden mal satın aldım bozuk çıktı. Satın aldığım kişi beni Letgo'dan engelledi. Bende telefon numarası varü, telefonlarımı açmıyor. Yardım edebilecek biri var mı?
Olayı Letgo yetkililerine iletin. Ayrıca hukuki yollara başvurun.Letgo üzeriden mal satın aldım bozuk çıktı. Satın aldığım kişi beni Letgo'dan engelledi. Bende telefon numarası varü, telefonlarımı açmıyor. Yardım edebilecek biri var mı?
Haklıyken haksız yere mi düşsün?Adresi var mıydı? Gidin dövün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.