Letgo'da dolandırılmak üzere miyim?

Az önce bir şey farkettim. Letgodaki ismi kardelen iken whatsapptaki ismi gamze. Profil fotoğrafı letgo’daki profil fotoğrafının aynısıydı ve az önce değiştirmiş sadece erkek fotoğrafı var ve biraz farklı gibi. Saati satan bi kadın en azından kocası bana öyle söylüyor. Eşim son fiyat ne dediyse o diyip duruyor. Kadının sesini daha hiç duymadım. Bu detayları düşündükçe iyice işkillendiriyor bu iş beni.

Evet banada öyle söyledi. Sana bi link atarım oradan satın alırsın dedi. Pazartesi yada salı günü ürünü yükleyip linki atıcak. Buraya atarım linki.

En iyisi almayın hocam riske değmez.

Adama de ki ilan no sunu at bana linkini değil. Eğer ilan no yerine link atarsa kesin sıkıntı vardır dediğimi yapıp inceleme için buraya gönder. Ya da almaktan vazgeç.

Letgo pek güvenilir gelmiyor bana, ama satıcının dediği yöntem güvenilir, kullanabilirsiniz.

Dediği yöntem güvenli ama sahte site yapıp öyle link gönderiyorlar. Bu kadar ucuzsa elden alsın hiç riske girmeden.

Sahibinden güvenli ödeme yöntemi kısmını tamamen kopyalayan dolandırıcılar vardı dikkatli olun hocam.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Dediğiniz gibi link yerine ilan no isteyeceğim. Pazartesi yada salı günü durumu bildiririm. Dolandırılırsamda artık geçmiş olsun en azından böyle bi yöntem olduğunu diğer insanlarda keşfetmiş olur. Gerekli yerlere müracaatımıda yaparım. Her şeyin ekran görüntüsünü aldım zaten .

Hocam çok basit. Tamam şu saatte şuraya gelin alayım deyin. Gelirse tamamdır. Yok gelemez de hasta oldum yan yattım çamura battım uçtum kaçtım derse geçmiş olsun dolandırıcı.

Hocam çok basit. Tamam şu saatte şuraya gelin alayım deyin. Gelirse tamamdır. Yok gelemez de hasta oldum yan yattım çamura battım uçtum kaçtım derse geçmiş olsun dolandırıcı.
Konuyu okumadınız galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…