Letgo'da dolandırılmak üzere miyim?

Az önce bir şey farkettim. Letgodaki ismi kardelen iken whatsapptaki ismi gamze. Profil fotoğrafı letgo’daki profil fotoğrafının aynısıydı ve az önce değiştirmiş sadece erkek fotoğrafı var ve biraz farklı gibi. Saati satan bi kadın en azından kocası bana öyle söylüyor. Eşim son fiyat ne dediyse o diyip duruyor. Kadının sesini daha hiç duymadım. Bu detayları düşündükçe iyice işkillendiriyor bu iş beni.

Almadan önce şu durumu da göz önünde bulundur. Sahibinden.com gibi sahte bir site yapıp ilan no sunu paylaşmadan direkt olarak link atıyorlar. sen sahte olduğunu anlamadan parayı gönderiyorsun site üzerinden sonra para ve saat gidiyor. Site linki atarsa eğer istersen buradan paylaş bilen arkadaşlar incelesin yada site url adresine ve içeriğine çok dikkat et. Facebook ta bir gruptan gördüm böyle bir dolandırma olayı olmuş.
Evet banada öyle söyledi. Sana bi link atarım oradan satın alırsın dedi. Pazartesi yada salı günü ürünü yükleyip linki atıcak. Buraya atarım linki.

Az önce bir şey fark ettim. Letgo'daki ismi kardelen iken WhatsApp'taki ismi gamze. Profil fotoğrafı Letgo'daki profil fotoğrafının aynısıydı ve az önce değiştirmiş sadece erkek fotoğrafı var ve biraz farklı gibi. Saati satan bir kadın en azından kocası bana öyle söylüyor. Eşim son fiyat ne dediyse o deyip duruyor. Kadının sesini daha hiç duymadım. Bu detayları düşündükçe iyice işkillendiriyor bu iş beni.

Evet bana da öyle söyledi. Sana bir link atarım oradan satın alırsın dedi. Pazartesi ya da salı günü ürünü yükleyip linki atacak. Buraya atarım linki.

En iyisi almayın hocam riske değmez.

Az önce bir şey fark ettim. Letgo'daki ismi kardelen iken WhatsApp'taki ismi gamze. Profil fotoğrafı Letgo'daki profil fotoğrafının aynısıydı ve az önce değiştirmiş sadece erkek fotoğrafı var ve biraz farklı gibi. Saati satan bir kadın en azından kocası bana öyle söylüyor. Eşim son fiyat ne dediyse o deyip duruyor. Kadının sesini daha hiç duymadım. Bu detayları düşündükçe iyice işkillendiriyor bu iş beni.

Evet bana da öyle söyledi. Sana bir link atarım oradan satın alırsın dedi. Pazartesi ya da salı günü ürünü yükleyip linki atacak. Buraya atarım linki.

Adama de ki ilan no sunu at bana linkini değil. Eğer ilan no yerine link atarsa kesin sıkıntı vardır dediğimi yapıp inceleme için buraya gönder. Ya da almaktan vazgeç.

Letgo pek güvenilir gelmiyor bana, ama satıcının dediği yöntem güvenilir, kullanabilirsiniz.

Dediği yöntem güvenli ama sahte site yapıp öyle link gönderiyorlar. Bu kadar ucuzsa elden alsın hiç riske girmeden.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Dediğiniz gibi link yerine ilan no isteyeceğim. Pazartesi yada salı günü durumu bildiririm. Dolandırılırsamda artık geçmiş olsun en azından böyle bi yöntem olduğunu diğer insanlarda keşfetmiş olur. Gerekli yerlere müracaatımıda yaparım. Her şeyin ekran görüntüsünü aldım zaten .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı