Letgo'da dolandırılmak üzere miyim?

Hocam çok basit. Tamam şu saatte şuraya gelin alayım deyin. Gelirse tamamdır. Yok gelemez de hasta oldum yan yattım çamura battım uçtum kaçtım derse geçmiş olsun dolandırıcı.
Normalde dediğiniz gibi dolandırıcı olduğunu bende anlarım hemen. Ama işte sahibinden.com üzerinden güvenli ödeme sistemi ile alabilirsin diyince güven verdi bana.

Sonuç olarak ne oldu? Her hangi link attı mı ya da elden mi alacaksın? Neredeyse 1 hafta oldu merak ettim.
Kusura bakma yeni gördüm. Sonuç olarak saati almadım. Bana bahaneler uydurdu. Saati yüklerken hata veriyor cart curt bir şeyler uydurdu, istersen kargoya verirken video atabilirim sende kapora gönderirsin saat gelince de paranın hepsini atarsın diyince bayağ bi sövdüm engelledim.

Kusura bakma yeni gördüm. Sonuç olarak saati almadım. Bana bahaneler uydurdu. Saati yüklerken hata veriyor cart curt bir şeyler uydurdu, istersen kargoya verirken video atabilirim sende kapora gönderirsin saat gelince de paranın hepsini atarsın deyince bayağ bir sövdüm engelledim.

Dolandırıcıymış hocam. İyi yapmışınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı