Letgo'da hesap askıya alındı

Neden şansını arttırmak için birçok platform kullanmasın?:D

Hocam ben bisiklet alım satımı yapıyorum ve yurt dışından araba ev parasına bisiklet getiren tanıdıklarımda alım satım yapıyor. Hepsi sahibinden platformunu kullanıyor çünkü Letgo genel olarak çoluk çocuk dolu ve çok fazla profesyonel değil. Eğer ucuz şeyler satacak ise kullanabilir. Ben Letgo'da hiç 10k TL üstü bir ürün satamadım.

Hocam ben bisiklet alım satımı yapıyorum ve yurt dışından araba ev parasına bisiklet getiren tanıdıklarımda alım satım yapıyor. Hepsi sahibinden platformunu kullanıyor çünkü Letgo genel olarak çoluk çocuk dolu ve çok fazla profesyonel değil. Eğer ucuz şeyler satacak ise kullanabilir. Ben Letgo'da hiç 10k TL üstü bir ürün satamadım.
Bende telefon için kullanıyorum. Benimde şansım Letgo'dan yana gidiyor :) Ayrıyeten Sahibinden ve Facebook Marketplace kullanıyorum.

O nedir acaba?

Sahibinden fiyatlarından daha ucuz fiyatlara bulabiliyorum.

IPv4 tükendiği için tek IP'yi ISS'ler paylaştırıyor o da böyle bir probleme yol açıyor yani ortak kullandığınız biri Letgo'dan ban yedi ise ondandır bundan kurtulman için statik IP almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı