Letgo'da satıcının yalan söylemesi

Kusura bakmada ayıp etmiş anlaştık dan sonra yav bence ucuza gidiyor kusura bakma satmıyorum yada canım satmak istemiyor satmıyorum da dese bir şey diyemezsin resmi bir kurum değil ve karşı tarafın malı. Boş yere günaha girmiş yerinde olsam ekran kartına 1500 lira teklif verirdim bir kaç hesaptan ben bunları 1500 liraya alıyorum falan diye keklerdim morali bozulsun diye :D

Daha ucuz karta neden daha pahalı teklif edesin ki? Adam anlar bence.
Ne bileyim belki adam heveslenip satmayı düşünür diye dedim. Bu tarz bir Ali Cengiz oyunuyla o adam aldatılabilir belki.
Edit: Ya da o ilanın linki burada paylaşırsa, buradaki kişiler ilana girip satıcının verdiği fiyatın altında teklif yaparsa, belki satıcı ilanı pahalıya koyduğunu düşünebilir böylelikle fiyatı düşürebilir.

Adam yazarken fanı pert işlemcisi de zarar gördü herhalde görüntü vermiyor demişti. Nedenini sorduğum da güç kaynağı pini yamulmuş ve güç kaynağını değiştirdim dedi bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı